Minden multi cég ilyen vagy pont kifogtam egy rosszat?
Januárban végeztem az egyetemen gazdasági szakon.
Majd februártól egy multi cégnél kezdtem el dolgozni (nevet nem mondom de a szakmabeliek 99%-a ismeri,elég neves cég).
Borzasztó rossz a légkör sajnos. Tele van az osztály rosszindulatú emberekkel. Ha kérdezek vágják a pofákat és röhögnek a hátam mögött, ha nem kérdezek akkor meg az a baj.
Egyáltalán nem befogadó a közösség,mindenki pletykál, röhög mindenki mindenkin a háta mögött,összesúgnak,stb. Az újakat egyáltalán nem fogadják be. Van még 2 gyakornok aki most érkezett,őket sem.
Nem hinném hogy velem van a gond, én próbálok nyitni,kedves lenni,egy csomó barátnőm,baráti köröm van ,szóval alapvetően nyitot tvabyok, de ők egyszerűen nem fogadnak be senkit. Egyedül járok ebédelni is mert nem hívnak, a másik 2 gyakornok is ehyedül jár ki enni ismerőseikkel.
Heti 2 napot kell bemenni, 3 nap HO. De az a 2 nap pokol. Nem így képzeltem el, eleve annyira semmitmondó ez az irodai munka, ülök napi 8-10 órát és eltelik az élet, nemhogy ha még ilyen sz@r emberek között van az ember.
Máshol is ilyen a multis közeg? Mert elgondolkodtam hogy a nyárok felmondok és jelentkezek máshova.
23L
Érdemes váltani.
Nálam dettó ez a helyzet.
Bár viszonylag jó a fizetés, no de ott van az ember egészsége is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!