Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden multi cég ilyen vagy...

Minden multi cég ilyen vagy pont kifogtam egy rosszat?

Figyelt kérdés

Januárban végeztem az egyetemen gazdasági szakon.

Majd februártól egy multi cégnél kezdtem el dolgozni (nevet nem mondom de a szakmabeliek 99%-a ismeri,elég neves cég).

Borzasztó rossz a légkör sajnos. Tele van az osztály rosszindulatú emberekkel. Ha kérdezek vágják a pofákat és röhögnek a hátam mögött, ha nem kérdezek akkor meg az a baj.

Egyáltalán nem befogadó a közösség,mindenki pletykál, röhög mindenki mindenkin a háta mögött,összesúgnak,stb. Az újakat egyáltalán nem fogadják be. Van még 2 gyakornok aki most érkezett,őket sem.

Nem hinném hogy velem van a gond, én próbálok nyitni,kedves lenni,egy csomó barátnőm,baráti köröm van ,szóval alapvetően nyitot tvabyok, de ők egyszerűen nem fogadnak be senkit. Egyedül járok ebédelni is mert nem hívnak, a másik 2 gyakornok is ehyedül jár ki enni ismerőseikkel.

Heti 2 napot kell bemenni, 3 nap HO. De az a 2 nap pokol. Nem így képzeltem el, eleve annyira semmitmondó ez az irodai munka, ülök napi 8-10 órát és eltelik az élet, nemhogy ha még ilyen sz@r emberek között van az ember.

Máshol is ilyen a multis közeg? Mert elgondolkodtam hogy a nyárok felmondok és jelentkezek máshova.

23L

2023. máj. 17. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy ilyen helyről váltottam és szerencsére az új helyen csak jó tapasztalataim vannak. Általában fejétől bűzlik a hal, tehát ha a vezetők nem jók (szakmailag, emberileg), akkor ott mérgező lesz a légkör. Valtani kell, nem szabad ottragadni. A jó fizetés sem pótolhatja az emberséges körülményeket.
2023. máj. 20. 01:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes váltani.

Nálam dettó ez a helyzet.

Bár viszonylag jó a fizetés, no de ott van az ember egészsége is...

2023. jún. 10. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!