Nem szeretek csapatban dolgozni?
Figyelt kérdés
Szóval 2 éve diplomáztam gazdasági területen. Most egy multinál dolgozkm pénzügyön azóta. Nagyon neves cég és sok ember "álma" ide bekerülni azonban én utálom.
Nem a céggel van a gond,hanem rájöttem hogy utálok csapatban dolgozni. Nem is nagyon tudok. A munkámat jól elvégzem de amint szorosabban együtt kell működni, na úgy már nem megy.
Milyen területen lehet ilyen diplomával elhelyezkedni ahol nem igazán kell csapatban dolgozni.
Én a gazdasági újságírásra,elemzőre gondoltam, nagyon jól mennek ezek a dolgok is.
Valami más ötlet?
Köszi
25N
2023. ápr. 7. 08:12
1/4 A kérdező kommentje:
*alapbetően introvertáltabb ember vagyok, szóval a rémálmom a sok csapatépítő meg ezek is.
2023. ápr. 7. 08:13
2/4 anonim válasza:
Sokan vagyunk így, egyéni vállakozó lesz a te kulcsszavad ;)
3/4 Senior Séf válasza:
Ha utálsz csapatban dolgozni, tied lesz minden siker, de minden felelősség is.
4/4 anonim válasza:
melegszarig kell nyalni a fideSSeseknek
akkor aztán majd bejön az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!