Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cserkész vagyok, és át szernék...

Cyberlolita kérdése:

Cserkész vagyok, és át szernék igazolni egy másik csapatba. (nincs cserkész tagságim, mert akkor amikor kaphattam volna, épp szüneteltettem az egészet, viszont most nagyon szeretem) az átigazolást hogyan, milyen körülmények között lehetne megoldan?

Figyelt kérdés
cserkész átigazolás

2015. nov. 15. 11:48
 1/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak meg kell beszélni a csapatparancsnokoddal, hogy te nem náluk szeretnéd folytatni a cserkészetet és egy másik csapatban folytatni. Esetleg őrsöd van?
2015. nov. 16. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:

A Magyar Cserkészszövetség Szervezeti és Működési Szabályzata erről így határoz:

CSAPATVÁLTÁS

4. § Egy tag akkor léphet át másik cserkészcsapatba, ha az erre irányuló kérelmét az őt befogadó csapat

parancsnoka - és 18 évet betöltött tag esetében a csapat vezetőség véleményének figyelembe

vételével - elfogadja. Az átlépésről tájékoztatást kap a tag előző csapatparancsnoka.

PEPE

2015. nov. 16. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!