Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha nem végzek őrsvezető...

Ha nem végzek őrsvezető képzőt akkor vihetek őrsöt?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem a középiskolát és eléggé sok a tanulni való és már gondolkoztam rajta, hogy vezetnék őrsöt, de nem tudom belesűríteni az évközi ővk. hétvégéket a hetembe. Őrsöt meg azért szeretnék vezetni, hogy átadjam a cserkész tudásomat és még többet tudjanak majd, mint Én.

2015. okt. 4. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden szabály megszeghető. Azért van az ŐVVK, hogy megtanuld, hogyan csináld. Ha most nincsen rá időd, akkor majd akkor vezess, ha el tudod végezni.

Vezethetsz autót, ha nincs jogosítványod? Igen, mert nem attól indul el. Szabad? Nem.

Balu (205.)

2015. okt. 5. 04:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Balu! Elgondolkoztam a válaszán és az a legjobb megoldás, hogyha még várok azzal az őrs vezetésével. :) Köszönöm
2015. okt. 5. 16:15
 3/3 anonim válasza:
én is örsvezető vagyok de még nem voltam ÖVK-n mondjuk az idén megyek
2015. okt. 27. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!