Fejlesztőként mennyire hátrány ha nem szeretek csapatban dolgozni és rosszul kommunikálok? Van esélyem így elhelyezkedni a szakmában?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 23:28
1/10 anonim válasza:
Van. De ezeket a kommunikácios keszsegeket tudod fejleszteni!
2/10 anonim válasza:
Hátrány. A legtöbb helyen a nap azzal kezdődik, hogy körbe állnak és beszélnek. ;)
3/10 anonim válasza:
Van. Én is csapatba kerültem be, úgy, hogy egyáltalán nem szerettem csapatban dolgozni, sosem láttam értelmét. A főnököm az első egy-két projektnél még folyamatosan löködött, hogy vegyek én is aktívan részt a megbeszélésekben, dolgozzak együtt a többiekkel, legyen munkamegosztás. Aztán viszonylag hamar belátták, hogy egymagam 2 hét alatt meg tudok oldani egy olyan feladatot, ami nekik négyőjüknek munkamegosztásban 1 hónapig tart, így én most úgy vagyok tagja a csapatnak, hogy az elején kiosztják nekem a feladat egy részét, ők meg csinálják a másik részét (mikor ez megoldható).
4/10 anonim válasza:
Piszok nagy hátrány, hiszen pályakezdőknél az egyik fő szempont, hogy mennyire illik bele a csapatba. Persze, ha az ember szakmailag nagyon jó, akkor ezt kompenzálhatja, de átlagos képességekkel szerintem nincs sok esélyed. Másszóval, tanulj és gyakorolja nagyon keményen.
5/10 anonim válasza:
Szabadúszó is lehetsz, egyik ismerősöm is egyedül csinálja, hátránya hogy nagyobb projekteket nem tudsz bevállalni, és a pénz is kevesebb.
6/10 anonim válasza:
Ahh dehogy kevesebb. Ismerősöm szabadúszó és mesterséges intelligenciával készített maró és egyéb gépeket gyárt a gépet és szoftvert is ő csinálja. Elég sok neves cégnek. Az egyik ilyen mesterséges intelligenciaval elátott gépet 800 ezer euróért adta el. ;)
7/10 anonim válasza:
Ha olyat csinálsz, ami nem létezik. Ha olyat csinálsz, ami nagyon hasznos és tényleg nincs belőle sehol máshol. Annyit keresel amennyit csak akarsz
8/10 anonim válasza:
Nem kötelező csapatban dolgozni.
9/10 anonim válasza:
Igen, végül is nem feltétlenül kevesebb én csak az ismerősömből indultam ki, de nyilván ez sem egyforma mindenkinél.
10/10 anonim válasza:
Persze. Igazad van. Függ a tehetségtől és attól mit csinálsz. :). Ha megvan a havi bevétel amivel tök jól elvagy és megelégszel ezzel akkor az király. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!