Ki tudja nekem leírni az FC Barcelona kezdőt? És a játékosokat? (hányan játszanak a csapatban? ) Nem olyan rég szeretem az FC Barcelonat de ezeket tudni szeretném.
Nem a sok DIVATBUZ.I után megyek de én úgy gondolom hogy az FC Barcelona itt a legjobb football csapat!!
Láttam már őket játszani és elég jól játszanak...
Nem szeretnék az olyan csapatok után szaladni mint a Real Madrid ami sztár.temetőnek mondható! Fiká.zzátok a Barcat aztán nem igen tudtok róla semmit... Nem mint ha én többet tudnék de azért keresgéltem a neten hogy jobban megismerjem a csapatot.
És én úgy vélem hogy egyesek irigyek a csapatra hogy alaposan leláz.zák legyalázz.ák az olyan csapatokat mint a Real Madrid... Ronaldo...
na pont ez a divatbu*zi ismérve amit leírtál.
szóval gratulálok kis homo :D
Ki mondta,hogy a Realnak szurkolj? Annyi jó csapat van még a világon..(Chelsea,MU,Arsenal,Milan,Bayern,City??) Ha most kezdenék el szurkolni,már csak ezért se szurkolnék a barcának: http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk
Remélem sokat tudtam neked segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!