A fiúknak bejönnek azok a lányok akik szeretik a focit?
köszönöm hogy lepontoztatok,mintha nem a kérdésre adtam volna választ,az én válaszom is hasznos volt amiért a kérdésre válaszoltam.
akinek meg nem tetszik bekaphatja,nem kell azért pontozni mert nem pont azt válaszoltam ami neked tetszik.
Dirtyboy, látszik, hogy életedben nem voltál még focimeccsen! A szurkolók nem ütik-verik egymást, ez a média kib...tt hazugsága. Én rendszeresen járok ki a Fradi meccseire, és nagyon-nagyon kevés attrocitás van!(a b középbe járok) Ha vannak, akkor azok lóf..ok a "kultúrált" nyugati országokban történő rendbontásokhoz képest!
A médiának érdeke, hogy ezt a "futballhuliganizmust" felfújja, mert akkor az emberek, akik beveszik ezt, tudnak miről beszélni.
A politikusoknak is érdeke, ugyanis amíg az emberek a szurkolókkal foglalkoznak, addig ők nyugodtan csinálhatják a piszkos ügyeiket.
Az üzletembereknek is érdekük a szurkolók ellen lenni, ugyanis a szurkolók nem igazán csípik a modern futballt, amiből a biznicmenek meggazdagodnak.
Ezért szokták beállítani a szurkolókat vandáloknak, akik csak balhézni járnak meccsekre. És Dirtyboy, sajnos te is bedőltél a liberális metéltfarkú médiának. Gratulálok!
(lehet lepontozni, a moderátorok úgyis le fogják venni a kérdésemet)
lehet hogy nem minden meccsen van ez persze ez világos de én itt a közelemben azoktól aki járnak meccsekre dvtk meg fradi meg hasonló tőlük szedem ezt hogy rendszeresen van bunyó.
sőt ismerek is olyat aki elsők közt van ha bunyó tör ki,sőt talán ő generálja néha.
én egy falucskában lakok és mikor itt rendeztek egy nagyobbacska meccset kapásból hoztak 50-100 rohamrendőrt.
én nem azt mondom hogy a foci meccs az 100% hogy bunyóba végződik,én csak azt mondom hogy egy meccsen jóval nagyobb esély van balhéba keveredni mint pl.egy fekvenyomó versenyen.
de lényegében mindegy mert a kérdés nem erről szól hanem arról hogy nagyobb eséllyel indul e egy olyan lány aki szereti a foci.
erre én leírtam hogy nálam személy szerint nem jelent előnyt,erre meg azt látom hogy le vagyok pontozva mintha nem a kérdésre válaszoltam volna.
milyen dolog már ez?
na nem mintha földhöz vágna ez a dolog de azért csak zavaró hogy normálisan válaszolok erre ezt kapom.
Érdekes válaszok.
Bár nekem van barátom, de a haverjaim kifejezetten örülnek, ha fociról "vitatkozhatunk".
Bár én már szinte megszállott lettem 2 év alatt, amióta nézem, de úgy tűnt, a fiúknak tetszett, hogy nem a az új pink kistáskámról, vagy az új szemfestékemről beszélek.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!