Ezek a meccsek bejönnek szerintetek?
Figyelt kérdés
Schalke - Augsburg 1
Stuttgart - Köln 1
Ajax - Excelsior Rotterdam 1
Newcastle - Chelsea 1 (tudom ez kockázatos de szerintem jön)
Manchester City - Norwich 1 (a Norwich sok meglepetést okozz már idén de szerintem itt nem fognak)
Olympiakosz - Panetolikos 1
AEK Athén - Kerkira 1
és mellé még tennék egy másik szelvényt ami nagyon kockázatos de ha jön nagyot nyerek :)
Mönchengladbach - Dortmund 2
Caen - Marseille 2
Feyenoord - PSV 2
Newcastle - Chelsea 1
PAS Gionnina - PAOK Szaloniki 2
ezt az 5 meccset tenném 4/5-ben.
Szerintetek? Vagy ha van javaslatotok a 4/5-ösre más nagy szorzójú meccsekkel amik esélyesebbek hogy bejönnek írjatok :P
2011. dec. 2. 13:16
1/4 lee12 válasza:
nemtudom de remélem a chelsea nyer mivel én rájuk tettem
2/4 anonim válasza:
A második szelvény is bőven esélyes sztem, csak a szarkákra nem kellett vna húznod.. :)
4/4 A kérdező kommentje:
hagyjuk hogy hogyan nyert a chelsea... akkora mázlijaik voltak, hogy az elképesztő, az hogy a végén 0-3 lett abból az utolsó kettő gól már olyan volt, hogy szartak rá a hazaiak kb... 4kapufa, 1gólvonalról való tisztázás után szerintem már kicsit összetörtek, a chelsea meg ezt kihasználta, végülis mind1, mert nyertek, de mázlisorozattal.
2011. dec. 4. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!