El tudnád nekem magyarázni, hogy működnek ezek a szezonok meg meccsek a fociban?
Szóval mindig kifogok egy olyan pasit, aki rajong érte, és sosem tudom előre kiszámolni, hogy akkor most mikor kell arra számítanom, h a tv előtt fog ülni meg h épp mit néz és miért olyan fontos. Milyen "szezonok" vannak a világban, mikor kezdődnek, meddig tartanak? És mikor vannak a meccsek, ezt hol tudom megnézni előre?
Előre is köszi!
Egy hozzá nem értő barátnő....
hétvégén mindig, de néha hétköznap is
nyáron kevesebb meccs, kivéve ha nincs EB vagy VB
a tuti nap, általában a hétfő, amikor nincs, meg úgy a péntek, utána a csütörtök
Angol bajnokság: szombaton 13-17 óráig kezdődnek a meccsek általában a 10-ből 8 ezen a napon van, vasárnap 2-3 meccs, szitnén 13-17 órás kezdéssel
Spanyol bajnokság: Szombaton 2-3 meccs 18-22 órás kezdéssel, vasárnap 7-8 meccs, 18-23 órás kezdéssel
Olasz bajnokság: Szombaton és vasárnap is 4-5 mecs, és kb 14-21 óráig kezdik
Német bajnokság: 5-6 meccs szombaton, 14-21 órás kezdésig, vasárnap ugyan ennyi és ugyan ekkor
(NÉHÁNY ÓRÁS ELTÉRÉS LEHET, ELMARADT MECCS VAGY BÁRMILYEN KÜLSŐ TÉNYEZŐ MIATT)
Válogatott meccsek: kb 1 havonta, tehát ez ritka
EB: 4 évente legközelebb 2012 június (3 hét)
VB 4 évente, legközelebb 2014 június (4 hét)
Valószínű h az első 4 bajnoskágból szurkol egy csapatnak, tehát annak a meccsét nézi meg, és ha van még néhány rangadó (amikor két nagy csapat játszik egymással) esetleg azokat, bajnokságtól függetlenül
tehát 2-3 meccs hétvégén a Maximum
egyéb kupák:
Országos kupák: kedd-szerda este 18-22 órás kezdéssel
Bajnokok ligája: Kedd - szerda, 20:45-ös kezdés, ez állandó
Európa Liga: csütörtök, 19-21 órás kezdéssel
remélem kielégítő volt, jobban nem tom elmagyarázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!