Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » El tudnád nekem magyarázni,...

El tudnád nekem magyarázni, hogy működnek ezek a szezonok meg meccsek a fociban?

Figyelt kérdés

Szóval mindig kifogok egy olyan pasit, aki rajong érte, és sosem tudom előre kiszámolni, hogy akkor most mikor kell arra számítanom, h a tv előtt fog ülni meg h épp mit néz és miért olyan fontos. Milyen "szezonok" vannak a világban, mikor kezdődnek, meddig tartanak? És mikor vannak a meccsek, ezt hol tudom megnézni előre?

Előre is köszi!

Egy hozzá nem értő barátnő....

2011. aug. 17. 23:33
 1/8 anonim ***** válasza:

hétvégén mindig, de néha hétköznap is

nyáron kevesebb meccs, kivéve ha nincs EB vagy VB

a tuti nap, általában a hétfő, amikor nincs, meg úgy a péntek, utána a csütörtök

2011. aug. 17. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
az internethez se értesz?
2011. aug. 18. 00:00
 3/8 A kérdező kommentje:
rákerestem, találtam focis oldalakat, de azok már mindent úgy adnak elő, h csak az érti, aki eleve tudja ezeket a dolgokat....
2011. aug. 18. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, általában hétvégén vannak meccsek, de most pl. BL selejtező van, így ma is volt pl. meccs.
2011. aug. 18. 00:28
 5/8 Turzik Norbert válasza:
Több liga van bajnokság rendszerben: Péntek estétől vasárnap estéig vannak a meccsek általában. Bl ill. EL kedd-csütörtök VB EB tornák nyáron. Nem nagyon van szabad... de egy csapatnak drukkol, akkor van szerencséd mert hetente 2 meccset ha megnéz
2011. aug. 18. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Angol bajnokság: szombaton 13-17 óráig kezdődnek a meccsek általában a 10-ből 8 ezen a napon van, vasárnap 2-3 meccs, szitnén 13-17 órás kezdéssel

Spanyol bajnokság: Szombaton 2-3 meccs 18-22 órás kezdéssel, vasárnap 7-8 meccs, 18-23 órás kezdéssel

Olasz bajnokság: Szombaton és vasárnap is 4-5 mecs, és kb 14-21 óráig kezdik

Német bajnokság: 5-6 meccs szombaton, 14-21 órás kezdésig, vasárnap ugyan ennyi és ugyan ekkor

(NÉHÁNY ÓRÁS ELTÉRÉS LEHET, ELMARADT MECCS VAGY BÁRMILYEN KÜLSŐ TÉNYEZŐ MIATT)

Válogatott meccsek: kb 1 havonta, tehát ez ritka

EB: 4 évente legközelebb 2012 június (3 hét)

VB 4 évente, legközelebb 2014 június (4 hét)

Valószínű h az első 4 bajnoskágból szurkol egy csapatnak, tehát annak a meccsét nézi meg, és ha van még néhány rangadó (amikor két nagy csapat játszik egymással) esetleg azokat, bajnokságtól függetlenül

tehát 2-3 meccs hétvégén a Maximum

egyéb kupák:

Országos kupák: kedd-szerda este 18-22 órás kezdéssel

Bajnokok ligája: Kedd - szerda, 20:45-ös kezdés, ez állandó

Európa Liga: csütörtök, 19-21 órás kezdéssel

remélem kielégítő volt, jobban nem tom elmagyarázni :D

2011. aug. 18. 23:27
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó, nagyon szépen köszönöm :) eddig ez volt a leghasznosabb és a legkimerítőbb :)
2011. aug. 18. 23:52
 8/8 anonim válasza:
Szerintem jöjjünk össze mi, én nem nézek focit.
2011. szept. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!