Meg tudná valaki magyarázni, mi a jó a versenybicikliben?
Figyelt kérdés
Mert én még sosem jöttem rá.2011. szept. 20. 10:00
1/13 anonim válasza:
Vékony a kereke, kisebb a gördülési ellenállása, nagyobb sebességet lehet elérni. A profi bringák emellett még ráadásul pillekönnyűek is.
2/13 anonim válasza:
Mert még nem próbáltad, vagy rossz körülmények között próbáltad. Pestre nem való, ott még egy ballonos kerekű mtb is szétveri az alfeled. De ha tekersz egyet az Alföldön, sima úton, rájössz, hogy nagyon jó.
3/13 anonim válasza:
Én is azt hittem régen hogy sosem fogok ilyenre felülni, mert mire jó az, nem is néz ki jól meg amúgy is gáz úgy ahogy van. Aztán amióta felültem egyre, azóta nem is akarok más fajtát. Bár nem az a tipikus hagyományos versenybicaj az enyém, hanem át van kicsit alakítgatva, de a váz meg a kerekek, meg az áttétel az rendes versenybicós.
4/13 anonim válasza:
Szép napos időben tekerj le 50 km-t egy ballonos kerekű, 3 sebességes agyváltóval szerelt cruiseren és megtudod.
Kisebb, könnyebb, kevesebb energia vész el az ellenállások legyőzésére és több marad a bringa mozgatására.
5/13 anonim válasza:
nekem van mtb és országuti is,de az országutival sokkal könyebb felmeni az emelkedökön és amelett ,hogy könyü a váza sokkal stabilabb mint egy mtb,fele anyi energiát kell vele elhasználni mint a másikkal.
6/13 A kérdező kommentje:
de az a kényelmetlen póz,ahogy"feküdni"kell a vázon.....tudom,az aerodinamika.....hát akkor in kább már egy kocsi(ha 50km a leküzdendő táv)
2011. szept. 20. 12:34
7/13 anonim válasza:
A versenybicikli és az autó nem helyettesítő termékek. Legalábbis felénk. :D
8/13 A kérdező kommentje:
én is a kényelmi funkciót vettem figyelembe
2011. szept. 20. 14:03
9/13 anonim válasza:
Ha a kényelem fontos, válassz egy Camping-et...a mtb-k legtöbbjén is feküdni kell...
10/13 anonim válasza:
igen a kényelem nem a legfontosabb a versenykerékpárnál
az 1. hozzászóló pontosan leírja, hogy miért versenykerékpár a versenykerékpár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!