Valakinek van otthon frottana mérlege, ami méri a testzsírt, víz, izom stb. %-ot? Eltudnád nekem magyarázni, hogy hogyan kell használni?
Nem ilyen magyarázatra gondoltam...
köszönöm szépen a segítséget...
Addig eljutottam, hogy rá kéne állni a mérlegre, beállítottam rajta az aktívítást, utána azt hogy lány vagyok.
Alatta van valami szám amit 1-12-ig lehet állítani, sajnos fogalmam sincs, hogy ez micsoda:(((
Utána beírtam a magasságom, aztán a korom (elvileg oda azt kell), majd valami testsúlyt kért.
Utána rálltam, lemérte a sulyom, majd ki írt valami %-okat, utána a csont %, majd azt hogy mennyi a kalória igényem.
A %-oknál rovidítések vannak, és nem tudom, hogy melyik micsoda:((((
Leírásom nincs hozzá, mivel ajándékba kaptam, a neten nem találtam semmit.
Nos.. ezalapján, szeretném ha valaki segíteni!
Köszönöm előre is:)
Azt hiszem nekünk ilyen van. Most este van, de ha holnap eszembe jut, akkor megkeresem a papírját.
Az a szám 1-12-ig azok a személyek. Összesen 12 embert lehet rajta beállítani, hogy tárolja az adatait, mielőtt ráállsz ki kell keresned a te számod, amelyiknél a te adataid vannak. Aztán mikor ráállsz megmutatja hány kg vagy, azt hiszem először a zsír százalékot, utána hogy hány % a víz, és legutoljára az izom. Ha jól emlékszem. Utána ha kg-ot mutat akkor az az, hogy mennyi lenne az ideális testsúly, meg itt mutatja ki a kcal-t is, aztán a legvégén meg a csontod tömegét.
Ha leírnád a rövidítéseket, könnyebb dolgunk lenne. A W általában a vizet jelenti, az F a zsírt.
Az 1-12-ig tartó számozás az egyes személyek adatait jelenti. Magadat beállítod az egyesre, családtag a kettesre, stb. Mérés előtt csak a számot kell beállítani.
De tényleg hülyeségeket mérnek ezek a mérlegek testzsírszázalék és egyéb szempontjából. Nekem átlagos testalkattal azt írta ki, hogy 10% a testzsírom. Ha így lenne, már nem is menstruálnék és kiállnának a bordáim.
Ohhh, köszönöm szépen a segítséget:DD
Azt mondjátok félre mér?
Akkor lehet nem is kéne nézegetnem:)
De hallottam az ilyen készülékekről, hogy akár 5-10%-ot is csufosan félre számolhatnak.
Ami meg azért nagyon sokat számit...
Megnézem a rovidétéseket:)
Kg= Az hogy hány kiló vagyok.
Kg= Ennél 1,2 ír... nem értem miért:)
Bf= Ez valami %
Bw= Szintén valami %
Bm= Ez is valami %
Bone= ennyit azért én is tudok angolul:) (de miért 12%-ot ír, az nem lehet...)
kcal= ez logikus, hogy mi
A beállításoknál meg van olyan, hogy "age", oda a koromat kell írni?:D
Meg be lehet írni a sulyomat is... azt miért?
Én arra tippelek, hogy beírhatom, hogy mennyi szeretnék lenni...
Bocsánat a hosszú levélért, és hogy itt szerencsétlenkedek a gyakarikérdések.hu-n, de sajnos elég hiányos az angol tudásom:)
Mindenkinek, nagyon köszönöm a segítséget:) (L)
Bf= zsír?
Bw= víz?
Lol.. már rájöttem:DD
Ez tényleg használhatatlan...40%-ot ír az izomra, a zsírra meg 13%-ot, csontra 12%-ot... Szerintem ezekkel az adatokkal nem így néznék ki, ahogy most:DDD
jááj ne már, ezt nem kellet volna mondanod:D
Pedig 2 napig ugráltam örömömben, hogy 14% a testzsírom, és azt fontolgattam, hogy miért is lehet annyi:D
Utána el is hittem, hogy ez így van, és nincs kizárva, hogy tényleg:D
Erre meg itt elrontjátok az örömömömet:D
A neten is ennyit "mértem":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!