Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Kereskedelemben dolgozom egy multinál.
Szeretem a munkámat, egy másik ugyanilyen cégnél voltam 3 évet és azalatt vezetői poziciót sikerült elérnem.
Decemberben költöztem fel Pestre, céget is váltottam. Picivel magasabb pozicióba léptem és jóval több fizetést kapok.
Az elején minden okés volt, aztán az üzletvezetőt megismertem… Nála azok az emberek éreznek prioritást, akik hízelegnek, segget nyalnak. Na én nem ilyen tipusú ember vagyok, már a gyomrom forog ha dolgozni kell menni és tudom, hogy bent lesz.
A legnagyobb baj vele, hogy hangulat ember, ha rossz lábbal kelt fel akkor az majdnem mindenkin csattan.
Engem kifejezettem ignorál,levegőnek néz, van neki egy 4 fős vezetői csapata akikkel mindig kávézgatnak,beszélgetnek műszakban, én meg egyszerűen kimaradok ezekből. Az elején engem is hívtak mostmár egyáltalán nem, érzem az üzletvezetőn,hogy nem akar velem együtt lenni.
Holott semmit nem ártottam neki, csak elmondtam , hogy úgy érzem nem tanítottak be rendesen és vannak elég nagy hiányosságaim, ami miatt a hibák elkerülhetetlenek.
Illetve ha bármi történik akkor nem lehet magyarázatot adni, mert nem beszélhetünk vissza, vagy a másik kedvencem tőle, ha azt mondom nem is voltam ott , mikor egy adott dolog történt, hogy hárítom a felelősséget.
Ezek miatt már megkaptam, hogy nem fogunk tudni együtt dolgozni majd rá 1 hétre meg lettem dicsérve, holott nem csináltam semmit se másképp.
Jelenleg szeretnék maradni,mert a területünkön ez a legerősebb bolt és nekem a boltvezetői pozíció a célom, szóval tűrök, ha igazságtanság van kiállok magamért. Esetleg valkinek valami jó tanács, hogy elviselhetőbb legyen a munka?
Azt tudni kell rólam, hogy engem az előző munkahelyemről úgy engedtek el, hogy a területi vezető a jelenleginek csupa jót mondott és hogy a 3 év alatt sose volt velem baj és kimagasló volt a teljesítményem.
U.i.: Sajnos az ő felettese teljesen el van ájulva tőle es napi szinten beszélgetnek privátba szóval ha vele beszélnék erről akkor hamar áthelyeztetne masik boltba. Hiszen az én szavam az övé ellen.
Mert ez a másik kedves húzása , ha valaki neki nem szimpatikus akkor az nagyon hamar megy el másik boltba vagy próbaidő alatt el lesz küldve.
Semmit se tegyél, a foglalkozásod meg amit szeretsz csinálni egy "oroszrulett"...
Most nem jött be!
Haladj tovább...
Mást úgyse tehetsz!
Ja meg még annyi a véleményem, hogy a kérdés részletei alapján, nekem baromi naívnak tűnsz!
Nem kell megköszönni, és megsértődni se!
"Esetleg valkinek valami jó tanács, hogy elviselhetőbb legyen a munka?"
Ha valóban kell ez neked akkor :
- Ne hibázz !!
- Ne bízz senkiben, ne alkoss véleményt és ne pletykálj!
- Legyél mindíg készséges, és maradj türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!