Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel mit tudok dolgozn...

Érettségivel mit tudok dolgozni Izlandon?

Figyelt kérdés
meg lehet élni úgy hogy félre is tudjak tenni?

2023. máj. 14. 13:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szerintem a turisták többsége sem izlandiul kér egy kávét, meg egy szendvicset, hanem angolul 😬

Jaj, nekem is nagy vágyam ott élni, vagy legalább egyszer eljutni oda 😍

2023. máj. 16. 11:15
 12/12 anonim válasza:
Hát ha csak pár hónapig akarsz kint élni afféle kalandként, akkor fogsz találni olyan munkát, ahová nem kell szakma és elég az angol nyelv. A legtöbb ilyen állás szállodákban vagy vendégházakban van, többnyire mosogatás, takarítás recepciós munkakörbe keresnek direkt ilyen embereket. A legtöbb magyar aki kimegy, ilyen munkát vállal. De ők jellemzően jönnek is haza max egy év után, tudomásom szerint elenyésző azok száma, akik kint kezdenek új életet. Viszont ha te pont ilyen lennél, akkor igyekezz minél előbb elsajátítani az izlandi nyelvet, és tanulj ki valami szakmát, amelynek köszönhetően tisztességesen meg tudsz élni. Én is valami ilyesmit tervezek, bár én még itthon elkezdeném tanulni a nyelvet, de azt nem tudom erre milyen lehetőség van, elég valószerűtlennek érzem, hogy délkelet Európa közepén izlandi nyelvtanfolyam induljon, bár kitudja.
2023. júl. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!