Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel mit tudok dolgozn...

Érettségivel mit tudok dolgozni Izlandon?

Figyelt kérdés
meg lehet élni úgy hogy félre is tudjak tenni?

2023. máj. 14. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Szakmád?
2023. máj. 14. 13:14
 2/12 A kérdező kommentje:
nincs szakmám
2023. máj. 14. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem az érdekli őket, hogy milyen eredménnyel írtad a magyar érettségit, történelem és matek érettségit.

Az érdekli őket, hogy mihez értesz, milyen munkára vagy fogható, amire náluk nincs elég munkaerő.

Az érettségid értéke a számukra nulla.

2023. máj. 14. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Hát egy érettségivel sajnos nem képviselsz olyan ritka tudást amire túl nagy szükség lenne Izlandon úgyhogy esetleg tömegmunkával próbálkozhatsz: mosogatás, takarítás stb... de nem tudom ennek mekkora a felvevőpiaca Izlandon.

Félve kérdezem hogy az izlandi nyelvet ismered, ugye?

2023. máj. 14. 13:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Ott szinte mindenki tud angolul így szerintem felesleges megtanulni izlandiul

2023. máj. 14. 13:36
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

"Ott szinte mindenki tud angolul így szerintem felesleges megtanulni izlandiul"

Szerinted felesleges, egyébként az izlandiak kifejezetten büszkék a kultúrájukra és a nemzeti identitásukra. Valóban tudnak angolul mivel művelt nép, de ha te oda akarsz költözni és betölteni egy munkakört az izlandi nyelv ismerete nélkül NEM fognak alkalmazni. Egy izlandi lakos is elvárja ha betér egy boltba akkor a saját anyanyelvén szóljanak hozzá és ne idegen nyelven kelljen beszélnie a saját hazájában.

2023. máj. 14. 13:54
 7/12 A kérdező kommentje:
szerencsére nem sok széljobber van ott
2023. máj. 14. 13:57
 8/12 A kérdező kommentje:
egyébként csak trollkodsz sztem
2023. máj. 14. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedig eddig az összes szak- illetve betanított munkánál azt láttam, hogy elég a az angol (viszont az tényleg meglegyen, ne csak makogós színten). Pont pár hónapja épp tetőfedőket kerestek és elég volt az angol.

2023. máj. 14. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyógymasszőr egyik barátom Izlandon dolgozik masszőrként a Blue Lagoon ban.
2023. máj. 14. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!