Székesfehérváron melyik multihoz érdemes elmenni dolgozni érettségivel, ahova szinte biztosan felveszik a jelentkezőt dolgozni?
Figyelt kérdés
Jó pont, ha lehet annál a cégnél túlórázni.2023. jan. 20. 14:26
1/3 anonim válasza:
Olyan, hogy "szinte biztos", nincs. Mivel az ukrán kevesebbért is megcsinálja, mint a magyar, ezért erősen szelektálnak a cégek. Én a Densoban vagyok, nálunk egy csomó magyart kiszórtak a tesztírásnál, az ukránoknak persze tesztet sem kellett írni, mind felvették.
2/3 A kérdező kommentje:
Épp azért írtam a "szinte biztosat", mert nem akartam azt írni, hogy "biztos"... A szinte biztos az jelenti, hogy nagy eséllyel felvesznek, de simán lehet az is, hogy nem vesznek fel.
Ami az ukránokat illeti, a bérük mehet a minimálbér alá is? :O Mert én minimálbérért is hajlandó vagyok dolgozni. Vannak olyan munkák, amiket simán elvállalnék akár ingyen is, annyira szeretem csinálni, de sajnos telített az a "szakma" itt Székesfehérváron, emiatt nincs keresni valóm ott. :-/
2023. jan. 21. 09:08
3/3 anonim válasza:
A Denso jo, keresztapam is ott dolgozott sokaig, o szerette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!