Cafeteria visszautalásra kötelezhetnek terhesség esetén?
Amit küldtél az hogy ha többet fizetnek mint amit ledolgoztam - mintha én is megkaptam volna ugyanazt az összeget mint a többiek - akkor köteles vagyok visszafizetni időarányosan.
Ha elolvastad volna amit írtam, időarányosan kaptam már előre a kifizetést, mert tudták mikor vonulok betegállományba.
Valaki, aki el is olvasta amit írtam, tud nekem ilyenről cikket, törvényt, akármit mutatni, hogy ez jogszerű lenne?
Nekem a túlfizetést levonták az utolsó fizetésemből (mert a SZÉP kártyáról nem lehet visszavenni sajnos). De én a teljes évre megkaptam, és csak azt vonták le, ami az időarányos összegen felül volt.
Elvileg van Cafeteria szabályzat a cégen belül, azt érdemes lenne megnézni. Vagy kérdezd meg ezt a felettest, hogy a Cafeteria szabályzat mely pontja alapján követeli tőled az időarányosan járó összeget. Szerintem ez gyanús, ez olyan, mintha az előző 4 hónapra járó munkabért akarnák visszakövetelni. De a cég Cafeteria szabályzatán múlik szerintem.
Amúgy az ilyen s*eggfej felettesek mindenhol rontják a levegőt, és a normális munkavállalókat vegzálják. Én 1 munkahelyen voltam eddig, tudnék mesélni a nárcisztikus szociopata felettesekről. Vicc az egész, nem tudom, hogy más országban is ilyenek vannak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!