Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Középiskolában mennyire...

Középiskolában mennyire lehetséges aktív sportolás és tanulás mellett dolgozni ?

Figyelt kérdés

Sziasztok, perpillanat 11. osztályos vagyok (18 éves) és röviden az a helyzet, hogy a családi helyzetem úgy alakult, hogy nekem is kellesz dolgoznom. (Ezt annyira nem tervezem kifejteni, hogy miért)

Gimiben végig kitűnő voltam eddig meg nyelvvizsgák is jól sikerültek, amint vége lesz az angol előrehozott érettséginek szeretnék majd elkezdeni dolgozni.

Heti háromszor járok kézilabdázni, esetleg ha valamiből vissza kellesz venni, akkor az ez lesz.

Cél az lenne, hogy a tanulmányaimra tudjak ugyan úgy koncentrálni.

2023. máj. 10. 18:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jogsim az van
2023. máj. 11. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:
38%

Nyomorek 9es. Egy kezilabda csarnokban hol nyirnak fuvet?

Hallottal mar olyanrol hogy szertaros/gondnok/mindenes? Minden klubban van ilyen, az ilyen munkakat ok csinaljak.

2023. máj. 11. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!