Hogy hívják, hol vehetek, mennyibe kerül - egy kütyü ami számolja sportolás közben hogy mennyi kalóriát égettem el?
hát az baj lenne ha túlbecsülné.
az okosóra az túl sokat tud nekem, nekem annyi elég hogy mennyit égettem el a sporttal. a fitneskarkötőről nem hallottam - öreg vagyok hozzá - de ha abban van valami tökegyszerű verzió az jó. van annak valami külön neve, ami csak kalóriát számol? annak idején, vagy 20 éve volt olyan hogy lépésszámláló - az a lépéseket számolta nyilván, ilyen egyszerű változatra gondoltam kalóriásba.
Pedig túlbecsüli, nagyon is. Nem érdemes emiatt okoseszközt venni. Ami ott 500 kalória, az a való életben lehet, hogy még 200 sincs. Pénzkidobás emiatt ilyet venni.
Az elégetett kalóriák számát semmivel sem tudod pontosan lemérni.
Ezek az egyszerűbb kütyük nem (sokkal) pontosabbak, mint egy ilyesmi netes kalkulátor:
Kb. ugyanott vagy vele, és még pénzbe sem kerül... és ugyanúgy csak közelítő becslés.
6. látom van itt egész olcsó is
7. ó azt képtelen vagyok használni. a futás típusnál is van vagy ezer variáció, én meg egyrészt összevissza futok, ahogy éppen bírok ( 47 vagyok ) másrészt nehéz megítélni hogy most közepesen vagy alacsonyan vagy hogy futok, és a pulzusomat se tudom közbe megnézni mert ha megállok lelassul
nekem miband 5-om van (azthiszem :D) a futasnal nekem csak ket funkcio van a kulteri futas illetve a futopad, en futottam mar vele nem kellett vele varialnom vagy ilyesmi, belteri edzesnel mindig tudom csekkolni a pulzusom alapjan az intenzitast de persze te tudod
ar-ertek aranyban szerintem megeri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!