Budapestiek! Hogyan oldjátok meg a rendszeres úszást munka mellett, kb. hivatali munkarend esetén?
Direkt az "Egyéb"-be tenném a kérdést, mert a Vízi sportoknál felülreprezentált a horgászat és esetleg kevésbé vennék észre a kérdést az érintettek.
Többedszerre határozom el a rendszeres úszást, legutóbb egyetem alatt jött össze. :D
Az a baj, hogy nagyon kevés uszoda van (még bezárások NÉLKÜL is), ahova munka után lehet menni és azok olyan szinten tömve, hogy nem lehet normálisan sportolni.
Így én úgy oldom meg, amikor 1-2 havonta 1-2-szer megyek csak, hogy kinézek egyet, ami este 10-kor zár és este 8-ra állítok oda, vagy hétvégén ebédidőben megyek. Viszont ez heti 1-2 alkalom úszás esetén nem működik. Lényegében ezért is maradt abba nálam, pedig egészségügyi szempontból is jól jönne nekem ez a sport (gerincferdülés) és céljaim is vannak vele.
Ti hogyan oldjátok meg? Mármint hova mentek illetve hánykor mentek? Esetleg tömeg esetén van trükk a haladásra?
A hajnalban kelésre nem vagyok alkalmas és hallottam olyat is, hogy akkor is tömve vannak. Ez amúgy igaz?
Ebédszünetben el tudnál járni úszni? Dolgoztam olyan helyen, ahol a rugalmas munkaidőbe belefért, hogy a délelőtti és délutáni törzsidő között el lehetett menni úszni és még ebédre is jutott idő utána (11:30 - 14:00 között).
Ha rá tudnád venni magad a reggeli felkelésre (évekig reggel 6-ra jártam edzésre), akkor megelőzöd azokat, akik nem kelnek fel ilyen korán. Mire elkezdődik a nap, már túl vagy az első edzésen. Délután már a második volt.
A napközbenen gondolkozom még, a BVSC-be lehet menni?
Elméletileg nincs törzsidőnk, de azért hivatali "munkaidőben" jobb szeretek az irodában/a gép előtt lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!