Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Budapestiek! Hogyan oldjátok...

Budapestiek! Hogyan oldjátok meg a rendszeres úszást munka mellett, kb. hivatali munkarend esetén?

Figyelt kérdés

Direkt az "Egyéb"-be tenném a kérdést, mert a Vízi sportoknál felülreprezentált a horgászat és esetleg kevésbé vennék észre a kérdést az érintettek.

Többedszerre határozom el a rendszeres úszást, legutóbb egyetem alatt jött össze. :D

Az a baj, hogy nagyon kevés uszoda van (még bezárások NÉLKÜL is), ahova munka után lehet menni és azok olyan szinten tömve, hogy nem lehet normálisan sportolni.

Így én úgy oldom meg, amikor 1-2 havonta 1-2-szer megyek csak, hogy kinézek egyet, ami este 10-kor zár és este 8-ra állítok oda, vagy hétvégén ebédidőben megyek. Viszont ez heti 1-2 alkalom úszás esetén nem működik. Lényegében ezért is maradt abba nálam, pedig egészségügyi szempontból is jól jönne nekem ez a sport (gerincferdülés) és céljaim is vannak vele.

Ti hogyan oldjátok meg? Mármint hova mentek illetve hánykor mentek? Esetleg tömeg esetén van trükk a haladásra?

A hajnalban kelésre nem vagyok alkalmas és hallottam olyat is, hogy akkor is tömve vannak. Ez amúgy igaz?

2023. febr. 5. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Ebédszünetben el tudnál járni úszni? Dolgoztam olyan helyen, ahol a rugalmas munkaidőbe belefért, hogy a délelőtti és délutáni törzsidő között el lehetett menni úszni és még ebédre is jutott idő utána (11:30 - 14:00 között).

Ha rá tudnád venni magad a reggeli felkelésre (évekig reggel 6-ra jártam edzésre), akkor megelőzöd azokat, akik nem kelnek fel ilyen korán. Mire elkezdődik a nap, már túl vagy az első edzésen. Délután már a második volt.

2023. febr. 5. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak a hajnal annyira nem egyezik a bioritmusommal, hogy az jelentősen rontaná az életminőségemet, egészségi állapotomat.
2023. febr. 5. 20:12
 3/6 A kérdező kommentje:

A napközbenen gondolkozom még, a BVSC-be lehet menni?

Elméletileg nincs törzsidőnk, de azért hivatali "munkaidőben" jobb szeretek az irodában/a gép előtt lenni.

2023. febr. 5. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Napközben ha úszni akarsz, akkor Duna Aréna! Olcsó és minőségi. Cserébe csak úszni lehet, nincs wellness.
2023. febr. 6. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Mármint Duna Aréna maga és nem a Dagály, igaz? Ugyanis szabad téren nem szívesen. 😁
2023. febr. 6. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban reggel jártam. 8ra a suliban vtam. Heti 2-3x. Nem volt közel az uszoda, buszozni és gyalogolni is kellett.
2023. febr. 19. 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!