Aki egyetem mellett gyakornoki munkát vállal annak lesz elég ideje versenyszerű sportolásra?
Nem igazán.
De...miért nem a sportcsapatnál vagy gyakornok, vagy a seregben, ott is van sport részleg.
Sportolhatsz, és aláírják a gyakornoki papírt is.
3.-ra.
És? A sportcsapatnak nincs könyvelése?
és az mennyit segítene a kérdezőn, ha a sportegyesületnél lenne könyvelő gyakornok? Attól ugyan annyi ideje elmenne a gyakornoki munkára, és ugyan úgy nem tudná azt az edzésekkel összeegyeztetni.
Amúgy valószínűleg egy sportegyesületnek egy könyvelő iroda könyvel, szóval jó eséllyel nincs saját könyvelés. Meg a könyvelés a közgazdaságtannak csak egy kis része, lehet, hogy egész más típusú gyakornoki feladatot keres.
De a kérdésre válaszolva: most látod, hogy mennyi idődet veszi el az edzés, tudod, hogy mennyi maradna még gyakornokoskodásra, próbálj annak megfelelő óraszámú gyakornoki munkát keresni.
6.-nak.
Úgy, hogy aláírnák neki a papírt, de nem kéne bemennie csicskáskodni az irodába. Ahogy anno nek...ismerősöm rokonának. >:)
Én úgy gondoltam, hogy 8-10 órát gyakornokoskodnék, de legtöbb helyen elvárnak minimum 20 órát
Miért, ha elmegyek egy sportegyesülethez, akkor gondolom nem arra vesznek fel, hogy ott eddzek náluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!