32 evesen 13 millio ft allampapirokban jonak szamit?
Elegedettek lennetek ennyi penzzel?
Ezenkivul csak a szuli hazam van , ami csak az enyem testverem nincs.
Egy év alatt 70-80%ot esett az NFT-k ára, mert ami nem scam, az egy baromság volt. Te lemaradtál időben?
Altcoinok dettó, bár ott volt, ami nem negyedelődött, csak feleződött.
Hány altcoinról derült ki hogy kamu, scam, stb?
Hány európai államcsőd volt az elmúlt évtizedekben?
Ha államcsőd lesz vagy egy hosszabb tartó hiperinflációs ciklus akkor mit fogsz a kötvényeddel csinálni?
A legnagyobb butaság nem diverzifikálni.
Diverzifikálok én, csak nem altcoinba és NFT-be.
Megjegyzem, december óta ami befektetni való pénzem összegyűlt, mind államkötvénybe tettem kb, 70% HUF, 30% EUR arányban.
"Diverzifikálok én, csak nem altcoinba és NFT-be.
Megjegyzem, december óta ami befektetni való pénzem összegyűlt, mind államkötvénybe tettem kb, 70% HUF, 30% EUR arányban."
Ez aztán nagyon nagy diverzifikáció :D
Olyan kb mintha lenne 2 autót ami mindenben ugyan az kivéve az egyik piros a másik meg kék.
Diverzifikálni nem így szokás.
A “32 évesen” az teljesen jónak számít, a “13 millió” is jónak számít, az állampapírok kevésbé.
Persze az előző kettőnél is van jobb, hisz a “25 évesen” az sokkal jobbnak számít, s a “133 millió” is jobbnak számít, mint a 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!