Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 32 evesen 13 millio ft allampa...

32 evesen 13 millio ft allampapirokban jonak szamit?

Figyelt kérdés

Elegedettek lennetek ennyi penzzel?

Ezenkivul csak a szuli hazam van , ami csak az enyem testverem nincs.

2023. máj. 6. 07:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Jónak számít nagyon is. Persze itt gyakorin ez az átlagos havi fizetése a többségnek. :D A való életben sokak hónapról hónapra élnek. A mai nyugdíjasok is ha nem lenne lakásuk régről , akkor most kb híd alá mennének sajnos, mert a nyugdíj épp csak a rezsire meg alap élelmiszerre elég.
2023. máj. 22. 23:01
 22/29 anonim ***** válasza:
33%
ez lehetne nagysagrendekkel nagyobb hozam is ha beleasnad magad az NFT & altcoin kereskedesbe. Allampapir eseten oriasi a riziko egy allamcsodkori totalis penzvesztesnek. vakon nem bizunk meg a politikaban.
2023. máj. 23. 00:04
 23/29 anonim ***** válasza:
48%

Egy év alatt 70-80%ot esett az NFT-k ára, mert ami nem scam, az egy baromság volt. Te lemaradtál időben?

Altcoinok dettó, bár ott volt, ami nem negyedelődött, csak feleződött.

Hány altcoinról derült ki hogy kamu, scam, stb?

Hány európai államcsőd volt az elmúlt évtizedekben?

2023. máj. 23. 00:16
 24/29 anonim ***** válasza:
26%

Ha államcsőd lesz vagy egy hosszabb tartó hiperinflációs ciklus akkor mit fogsz a kötvényeddel csinálni?

A legnagyobb butaság nem diverzifikálni.

2023. máj. 23. 00:28
 25/29 anonim ***** válasza:
64%

Diverzifikálok én, csak nem altcoinba és NFT-be.

Megjegyzem, december óta ami befektetni való pénzem összegyűlt, mind államkötvénybe tettem kb, 70% HUF, 30% EUR arányban.

2023. máj. 23. 00:40
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Látjátok, ezért nincs megtakarításom. Csak az idegesség van vele. Így meg nyugodt vagyok, mindegy, hogy hol nem inflálódik el, ami nincs. :D
2023. máj. 23. 00:42
 27/29 anonim ***** válasza:

"Diverzifikálok én, csak nem altcoinba és NFT-be.

Megjegyzem, december óta ami befektetni való pénzem összegyűlt, mind államkötvénybe tettem kb, 70% HUF, 30% EUR arányban."

Ez aztán nagyon nagy diverzifikáció :D

Olyan kb mintha lenne 2 autót ami mindenben ugyan az kivéve az egyik piros a másik meg kék.

Diverzifikálni nem így szokás.

2023. máj. 23. 15:57
 28/29 anonim ***** válasza:

A “32 évesen” az teljesen jónak számít, a “13 millió” is jónak számít, az állampapírok kevésbé.

Persze az előző kettőnél is van jobb, hisz a “25 évesen” az sokkal jobbnak számít, s a “133 millió” is jobbnak számít, mint a 13.

2023. máj. 23. 22:02
 29/29 anonim ***** válasza:
dogecoin megerhet egy probat (elon musk all mogotte). warren bufett is tett javaslatokat
2023. máj. 24. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!