Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Deutsche T. IT Solutions alapbér?

Deutsche T. IT Solutions alapbér?

Figyelt kérdés
Devops engineer pozícióra jelentkeztem az említett céghez, már a jelentkezésnél kértek bérigényt, illetve telefonos kiválasztásnál is rákérdeztek, de az oldalukon meg azt olvasom, hogy fix alapbér van. Akkor mindenhogy annyit fognak fizetni, csak arra kiváncsiak mennyire áraznám be magam? Lehet tudni mennyi ez az alapbér most?
2023. máj. 4. 23:16
 1/5 anonim ***** válasza:
2023. máj. 4. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Hasonló cégnél 1.2-1.4 et adnak pár év tapasztalatra.
2023. máj. 5. 00:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt kollegám pár hónapja kezdett br. 1.250.000 Ft fizetéssel. Medior szinten, azure stack.
2023. máj. 5. 07:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem fizetnek olyan rosszul mint pár helyen hallottam, az alapbér dolog meg rejtély marad. Köszönöm!
2023. máj. 5. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Tipikus gyűjtőmultis fizetés van náluk, kb. Hays salary guide-nak megfelelő összegek. Sokkal jobb, mint közszférában/kkv szektorban és sokkal rosszabb, mint top cégeknél.

Szerintem jó lehetőség, ha nem tudsz komolyabb helyre bekerülni (bár én ebben az esetben is tech céghez mennék telco helyett).

2023. máj. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!