Mennyi a bruttó alapbér villamosvezetőként a BKV-nál? (2023)
Az ugye megvan, hogy akár hajnalban, éjszaka, nappal, bármikor dolgoznod kell? Ezt nem mindenki bírja sokáig, a biológiai óra rendesen tönkre mehet.
Beugrani helyettesíteni, stb., ez nem olyan egyszerű, hogy csak a fizetést nézd, mert többnek tűnik. Egy féléves képzés van előtte.
Bocs, ez csak egy nézőpont.
Első válaszolónak: Jelenleg a MÁV-nál vagyok, szóval tudom milyen éjjel nappal össze vissza dolgozni. Nem csak a fizetést nezem, de a többi infó fent van neten ezért azokat a kérdéseket fel se teszem. Pontosan tudom a felvételi eljárás valamint a képzés és a vizsga menetét is. Köszönöm a semmit.
Második válaszolónak:
Mert semmi kontakntot nem találtam ahol ezzel kapcsolatban tudnék érdeklődni. Jelentkezni lehet meg a jelentkezéssel kapcsolatban érdeklődni.
Harmadik hozzászólónak: Nem arra voltam kíváncsi, hogy a nettó fizetésem milyen skálán mozoghat. Az a vasúton is nagyon változó. Sose kaptam meg két egyforma fizetést. Ettől független ez hasznos infó. Köszönöm.
A BKK.HU oldalon van egy menüpont, hogy KARRIER:
Bocs az offért
Milyen beosztásban vagy a MÁV-nál? MV?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!