A nők igényeibe a cafeteria is beleszámít, vagy csak a nettó alapbér?
Abszolút
Illetve a helyedben megpróbálnàm az ingósàgaim ertèkèt felbecsültetni , plusz az is nagyon fontos , hogy mit fogsz örökölni, illetve a szülők , közeli hozzàtartozók fizujàból àtlagot számoltatni.
Illetve , ne felejts el , az elmúlt 1 év kiadásaidból egy Excel tàblàt vezetni, mert így a belső èrtèkeidből pontosabb kèpet kap.
😆
Milyen alapbér? Ha a pasinak dolgoznia kell, hogy ne kopjon fel az álla, az már kuka kérdező.
A férfi ott kezdődik, hogy hány millió dollár nettó vagyon. Az elemzés pedig ott zárul, hogy még hány hónap, amíg megdöglik végre.
Bakker, hát én felröhögtem.
Elképzeltem a randit:
- Nos kedves Dezső, mennyit keresel?
- 500 k.
- Cafetéria?
- Ja, az ebben már benne van. 50 k.
- Hát Dezső! Állati jól nézel ki, nagyon jó fej vagy, a puncim is nedves, de a cafetéria nálam nem játszik. Kuka vagy!
Bírom, hogy szinte senki nem bír árnyaltan gondolkozni, mindenki végletekben csak. Az életszínvonaladon, életmódodon általában meglátszik, hogy mennyi a havi bevételed és általában az összvagyonod. Persze vannak takarékosabb emberek is, akiknek lehet milliói vannak félretéve és szerényen élnek, de nőket ezzel nem lehet vonzani, ellentétben az ellenkezőjével. Sokan meg ugye erőn felül költenek, hiteleket vesznek fel, megtakarítás nélkül élnek, hogy olyan életszínvonalat tartsanak fent, ami azt gondolják megfelelő lesz nála sok nő számára.
Ha ott van két egyforma férfi, akár egymás klónjai és az egyiknek adunk 250 ezres jövedelmet, a másiknak 500 ezres jövedelmet, akkor az alacsonyabb jövedelműt több nő fogja elutasítani.
Nálam biztos nem, én is kapok cafit és pont semmire nem jó, alig tudtam költeni belőle. Úgyhogy nekem az irreleváns.
Nekem az számít hogy a megélhetésünket ne nekem kelljen egyedül finanszíroznom. Fizesse a pasi a kaja, rezsi, hasonlók kb felét. Ezt meg leginkább pénzből lehet, nem ilyen-olyan semmitérő kártyákkal.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!