Vietnámi Veterán kérdése:
Ha valakinek nincs érettségije, de elvégezte a középiskola 12.osztályát, az ugyanolyan mintha 8 általánosa lenne? Mehet takarítónak?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 20:03
71/76 anonim válasza:
#70 Hagyd, nem ér ennyit....értelmi fogyatékos szegény.
72/76 A kérdező kommentje:
Én vagyok értelmi fogyatékos? Azért mert valaki 8 általánost végzett még még részt tud venni valamilyen szakmai képzésen például. Nem értem miért kell csinálni a cirkuszt.
2023. aug. 20. 08:57
73/76 anonim válasza:
Milyen cirkuszt? :)
"Azért mert valaki 8 általánost végzett még még részt tud venni valamilyen szakmai képzésen például."
1. Mondta valaki, hogy nem?
2. Már beiratkoztál valamilyen szakmai képzésre például, vagy még mindig az önigazolásnál tartasz? :)
74/76 A kérdező kommentje:
Micsoda? Kérem ez most személyeskedés vagy mi? Szó sincs itt önigazolásról úgy. Nem iratkoztam be sehova.
2023. szept. 2. 13:31
75/76 anonim válasza:
"Nem iratkoztam be sehova."
És legalább az őszi érettségire jelentkeztél?
76/76 A kérdező kommentje:
Én nekem már rég van érettségim.
2023. okt. 5. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!