Ha valakinek nincs érettségije, de elvégezte a középiskola 12.osztályát, az ugyanolyan mintha 8 általánosa lenne? Mehet takarítónak?
S"okféle munka van 8 általános végzettéggel; asszisztens, segédmunkás."
Mikor gimibe jártam, nyári szünetekben dolgoztam építkezéseken. Tudod mit mondtak a segédmunkások? Örüljek, hogy tanulhatok, legalább nekem nem kell majd ezt a szutyok munkát végeznem. Igazuk lett.
"Nyomik vagytok, ha azt hiszitek, hogy nincs kivétel."
Te olvastad a saját kérdésedet?
"Egyébként azt hiszem valahol a futárkodáshoz például még középiskolai végzettség sem kell."
Amelyik cég futárt akar felvenni, az dönti el, hogy milyen elvárásokat támaszt a jelentkezőkkel szemben, nyilván, nincs neki előírva, hogy milyen embert vegyen fel. Így aztán dönthet egy cég úgy is, hogy megelégszik azzal, ha valaki épp csak tud írni meg olvasni, máris felveszi. De ha több jelentkező is van az adott állásra, akkor ha nem is ír elő középiskolai végzettséget az állás meghirdetője, akkor is valószínűbb, hogy azon jelentkezők közül fog válogatni, akik le is érettségiztek, nem pedig azt fogja választani, aki nem érettségizett le.
"Pedig az igazán nem egy túlságosan megerőltető munka talán."
Meglepődnél...
"az arroganciát meg a cinizmus nem tűröm"
Hanem mit csinálsz vele? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!