Személy vagyonőrnek tényleg nem vesznek fel B kategóriàs jogosítvány nélkül?
Teszteltem az Mi, és nagyon sokk alkalommal adott rossz választ, én nem is erőltetném a te helyedbe.
Én voltam vagyonőr, előnyt jelent ha van B-kategóriás Jogosítványod, de nem feltétel. Pénzszállítóknál szokták ezt inkább kérni, de portásnak mész egy telephelyre, oda már nem kell. Kényelmesebb ha van kocsid, és nem kell busszal járkálni. Évesszinten egy kocsi fenttartása se 20 forint. A vagyonőrök meg nem keresnek annyira jól. A vagyonőröknek több mint a fele, feketén dolgozik.
Amerikába lehet hogy nem, de idehaza még tolókocsival is felvesznek! Sőt röhögni fogsz, vagyonőri meg végzettség nélkül is, mert pl a segédhez, meg a portáshoz nem is kell!
De voltam én már "vagyonőr" területi képviselőként is egy építkezésen...
Ahhoz se kell semmi...
"Úgyse tudsz abból a fizetésből fenntartani autót itthon!"
Öt évig nyomtam, ameddig újra el nem kezdett hanyatlani az órabér meg a bejelentés a covid végett (meg a kapzsiság miatt).
Ezalatt két kocsit vettem.
Fél éve nem melózok már, csak itthon építkezek, és még mindíg fentartom a kocsijaimat :)
Nem azon az éves 45 ezres kötelezőn múlik, meg ésszel kell használni, amikor tényleg szükséges, mondjuk fővárosban ez könnyebben megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!