Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Személy vagyonőrnek tényleg...

Személy vagyonőrnek tényleg nem vesznek fel B kategóriàs jogosítvány nélkül?

Figyelt kérdés
A mesterséges intelligencia szerint nem vesznek fel vagy csak nagyon ritka esetben jogosítvány nélkül mert előfordulhat hogy vezetni kell és fontos hogy a vagyonőr rugalmas legyen. Gondolom itt arra céloz hogy ne legyen kifogás hogy nincs busz vagy ilyesmi. Tényleg igaz mindez akkor nem érdemes le rakni a vagyonőrit ha nincs jogosítvány?

2023. máj. 3. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem gondolom, hogy így lenne. Miért kellene jogosítvány ahhoz, hogy valaki egy bankban, étteremben vagy élelmiszerüzletben vagyonőrként dolgozzék?
2023. máj. 3. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Teszteltem az Mi, és nagyon sokk alkalommal adott rossz választ, én nem is erőltetném a te helyedbe.

Én voltam vagyonőr, előnyt jelent ha van B-kategóriás Jogosítványod, de nem feltétel. Pénzszállítóknál szokták ezt inkább kérni, de portásnak mész egy telephelyre, oda már nem kell. Kényelmesebb ha van kocsid, és nem kell busszal járkálni. Évesszinten egy kocsi fenttartása se 20 forint. A vagyonőrök meg nem keresnek annyira jól. A vagyonőröknek több mint a fele, feketén dolgozik.

2023. máj. 3. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Simán felvesznek anélkül is, persze olyan nagy, hatalmas pénzre ne számíts. Általában 24/48-ban vannak az fix helyen lévő vagyonőrök. Általában 1000/óra a díj, így 10 munkanappal ez 240e.
2023. máj. 3. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Amerikába lehet hogy nem, de idehaza még tolókocsival is felvesznek! Sőt röhögni fogsz, vagyonőri meg végzettség nélkül is, mert pl a segédhez, meg a portáshoz nem is kell!

De voltam én már "vagyonőr" területi képviselőként is egy építkezésen...

Ahhoz se kell semmi...

2023. máj. 3. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgyse tudsz abból a fizetésből fenntartani autót itthon!
2023. máj. 4. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétel de előny ha van. Ille5ve nem csak az vagyonőr aki az objektumot őrzi,az is az aki mondjuk főcsoport vezető és ellenőrzi a srácokat budapest szerte,na azt érdemesebb kocsival csinálni.
2023. máj. 5. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:

"Úgyse tudsz abból a fizetésből fenntartani autót itthon!"

Öt évig nyomtam, ameddig újra el nem kezdett hanyatlani az órabér meg a bejelentés a covid végett (meg a kapzsiság miatt).

Ezalatt két kocsit vettem.

Fél éve nem melózok már, csak itthon építkezek, és még mindíg fentartom a kocsijaimat :)

Nem azon az éves 45 ezres kötelezőn múlik, meg ésszel kell használni, amikor tényleg szükséges, mondjuk fővárosban ez könnyebben megoldható.

2023. máj. 5. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!