Hova tudnék menni dolgozni ha nincs jogosítványom?
Már több mint fél éve nem találok munkát.
Eddig csak irodában dolgoztam, de oda nagyon nehéz bekerülni férfiként.
Nem is ragaszkodok hozzá. Viszont azt vettem észre, hogy már ilyen segédmunkás munkakörbe is elvárják a B kategóriás jogosítványt.
Tudom, hogy le lehetne tenni, de
1. Nincs 8.000 Ft-om óránként, ha már szinte enni sincs mit
2. 60 órát levezettem már és nagyon rosszul ment, azt mondta az oktató lehet 100 és 200 is lesz.
3. Ha azt mondanád váltsak oktatót, háromszor váltottam. Elismerem én vagyok a béna, nekem nincs érzékem hozzá.
Szóval bármit csak ezt, ne olyan gyomoridegem van beülni az autóba.
Másik probléma: sok melónál írják hogy targoncás jogsi, nekem ez ugyanaz mint a sima autó.
Nincs olyan munka a mai világban, hogy valamit pakolni kell A pontból B pontba? Vagy valami árufeltöltői munka is érdekelne, de ott van kasszázás is. Én már a pénzről lemondtam, csak legyen valami nagyon minimális és ne legyen a munkában sok stressz. Sajnos már nem bírom a stresszt úgy kezelni mint 10 éve. Olyat akarok amit egy szellemileg hülye is el tud végezni.
Az mit is csinál pontosan?
Olyan gépekhez nem nagyon mennék ami bekaphat.
Nagyon szerencsétlen vagyok, egyszer bekapta egy újamat az egyik gép alig tudtam kiszedni csoda hogy megmaradt. Hasonlóan vagyok mint a vezetéssel, ha elszabadul a technika senki sem állítja meg.
Ilyen békázást meg ide oda cipekedést csinálnék gyárban is. Vagy minőségellenőrzést, bár azt gondolom hölgyek csinálják inkább.
Merre laksz?
Boltba, gyárba nem kell jogosítvány.
“Az mit is csinál pontosan?”
Az operátor operál… Nem amúgy munkahelyenként mást jelent, de általánosságba véve betanitott munkát végez.
Árufeltöltő vagy biztonsági őri munkát azonnal elvállalnék.
Békés megyében lakok. Biztos vannak ilyen állások, de nem látok sehol hirdetve pedig egész nap bújom a hirdetéseket és a karrieroldalakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!