Mennyire növeli a felvételi esélyeimet árufeltöltő pozícióba, ha leteszem a jogosítványt gyalogkíséretű targoncára?
Megszerettem a kereskedelmet mikor munkaközvetítőn keresztül dolgoztam hónapokon át alkalalmi bejelentéssel árufeltöltőként. Nagyon teszik ez az árufeltöltői munka, viszont főállásba még sehova se vettek fel, hiába van munkatapasztalatom.
Ha leteszem gyalogkíséretű targoncára a jogosítványt, akkor az növelheti-e az esélyeimet annyira, hogy felvegyenek valahova árufeltöltőnek?
Ha olyan hely, ahol fölfelé pakolnak a raktárba, akkor növelheti. Inkább hipereknél jellemző, kis szupermarketekbe nem annyira.
Csak hát az a gáz, hogy ugyan úgy a sima árufeltöltő fizetését fogod kapni érte.
#6: Ha mindháromra letenném az növelné a képzés költségét és per pillanat csak a gyalogkíséretű targoncát tudnám megfizetni. (Később letenném a többit is.)
Nekem a bérminimum is megfelel vagy az ahhoz közeli bér is. Annyival többet ugyanis úgysem fognak fizeni, hogy abból lakásra akarjak/tudjak félretenni, mert nincs értelme, nyugdíjas leszek mire összejön a szükséges pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!