Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyre kevesebb lehetőség van...

Egyre kevesebb lehetőség van munkát találni?

Figyelt kérdés

Én egy bő fél éve kerestem munka után és megdöbbenve tapasztalom, hogy jóval kevesebb munkahelyre lehet jelentkezni és azokra is nagyobb elvárással várnak jelentkezőket. Több év tapasztalattal, több skill, stb.

Előtte sem volt könnyű munkát találni, de most még nehezebb, én legalábbis ezt látom.

Érdekelne, hogy mások szerint is így van?

2023. ápr. 25. 04:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés az értelmes munka, a legtöbb szakmunka, de azok se fizetnek jól, illetve folyton folyvást ugyanazok a cégek hirdetgetnek...

Komoly pozíció elvétve akad 1-2, ami hébe hóba beesik olyan állás amit sokan el tudnak végezni, arra több százan (szó szerint) beadják a pályázatukat...

Egy nagy nulla a helyzet, inkább éli életét kiégve az ember egy sz@ros unalmas ócska munkát végezve, mint hogy váltana, vagy merne.

Ahhoz hogy ki tudjon törni az ember, hatalmas tudás és releváns tapasztalat, valamint angol / francia / német nyelv nem ajánlott, hanem KELL. Társalgási.

Ha már nyelv kell hozzá elég jó szinten, akkor nem gondolják hogy a bánatot fog egy magyar smucig munkaadónak dolgozni az ember a magyar munkamorálban, inkább kiballag külföldre többszörös fizuért?

2023. ápr. 26. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!