Hova menjek dolgozni ha nem értek semmihez, buta vagyok és nincs jogsim?
Szorgalommal nincs baj, sehol nem váltak még el tőlem úgy hogy ez volt a kifogás. Hanem az a bajom, hogy ami már komolyabb feladat azt mindent megkérdezek kell a megerősítés és senkinek nincsen türelme megtanítani.
2,5 évig voltam egy cégnél pont a Covid alatt kerültem oda, lehet ez is közrejátszott hogy holtidőszak volt ott jól betanítottak és profi voltam. Sajnos a cég megszűnt azóta országos szinten, nem az én hibámból.
Egyre idősebb vagyok, egyre nehezebben fog az agyam. A jogosítvány is valószínűleg ezért nem sikerül, pedig jártam pszichológushoz is, és nem talált semmit.
Évekkel ezelőtt dolgoztam egy nyomdába ott kevés volt a pénz, meg éjszaka pályakezdőként úgy voltam vele ennél több van bennem, de most szívesebben csinálnék ilyesmit. Viszont már gyárakban is mindenhova gépkezelőket keresnek, amitől én félek.
Csak ilyet tudnék elképzelni magamnak, hogy rakd A-ból B-be, vagy pedig valami olyan ügyfelezős munkát ahol nincs komoly informatikai rendszer mert ott mindig pöcsölök vele, hogy mit hova kell. Kivéve ahol megtanítanak rendesen, ez meg ugye lehetetlen mert az emberek úgy vannak vele hogy ők 20 éve csinálnak valamit, akkor az új kolléga is azzal a sebességgel és tudással rendelkezzen egyből...
30 F
Honvédségi bérek nem is rosszak egyébként:
Ennél kevesebbet nem lehet keresni 2022 óta katonaként:
tiszti állománycsoportba tartozók esetében az 567.858,-Ft-ot, (nettó: 377.625 Ft)
altiszti állománycsoportba tartozók esetében a 474.456,-Ft-ot, (nettó: 315.513 Ft)
legénységi állománycsoportba tartozók esetében a 399.180,-Ft-ot (nettó: 265.454 Ft)
Én pszichés okokból sem lehetnék katona.
Egyébként sportolok, ott van társaság. Focizok, de pont azon gondolkoztam ha az lenne a munkám (magasabb osztályban már fizetnének is) ott nem élvezném és szoronganék hogy biztos én hibázok. Inkább lennék tartalék csak ne legyen rajtam nyomás. Na most ha egy imádott tevékenységnél ez van, akkor mégis mit várok a munkától?
Egyébként pozitívan állok hozzá, amikor itthon eltervezek, elhatározok mindent. Aztán ott az interjún, vagy a munkában bestresszelek.
Észrevettem pl. hogy állásinterjúkon mindig rám jön az indokolatlan köhögés, holott semmi baja a tüdőmnek.
Valószínűleg életképtelen vagyok, hiába vagyok pozitív és próbálkozok, beadom mindenhova az életrajzot.
Nem feltétlenül a te hibád ez.
Nagyon fontos a protekció is... A legtöbb helyre ismerőst vesznek fel. Előbb fogják felvenni a főnök unokahúgának a szomszédját, mint téged. Kapcsolatok nélkül nagyon nehéz munkát találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!