Hogyan keressek pénzt úgy, hogy ne kelljen dolgozni?
Nyertem 1.000.000Ftot és szeretnék vállalkozást indítani belőle. 50.000Ftot már elköltöttem belőle, vettem egy Dacia 1300at. Még 50.000Ftból rendbe is fogom rakatni hogy beinduljon, aztán pár embléma csere után eladom Renault 12-ként. Aki nem ért hozzá úgysem veszi észre. Olyan autót nem árulnak biztos drágán el tudom adni. Azt akarom tudni hogy ha így lesz mondjuk 2.000.000Ftom akkor abból milyen vállalkozást indíthatnék? Inkább egy kis faluban csinálnám meg a vállalkozásomat, ahol az emberek butábbak, mert akkor könnyebben találok vevőt. Nem át akarom verni őket csak ebben a világban itt okosban kell csinálni ;)
Mielőtt a trollok bekóstolnának nem, nem lovasszekérparkolót meg tehénmosót akarok nyitni. Komoly tippek trükkök érdekelnek.
Azt ugye tudod, hogy a forgalmiban attól még Dacia marad?
"Nem át akarom verni őket "
Csak mégis...
Ennyiből talán egy villanyszerelő vállalkozást tudsz indítani
Konkrét ötletet nem tudok adni, de egy irányt igen!
A magyar társadalom elöregedő tehát többségben vannak az öregek (sajnos)
Ennek előnye az, hogy buták is a nyugdíjasok és tele vannak pénzzel.
Gondolkodj... Mit szeretnek az öregek? Mi kell nekik? Személyesen is utána járhatsz akár :)
"A magyar társadalom elöregedő tehát többségben vannak az öregek (sajnos)
Ennek előnye az, hogy buták is"
Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!