Hogyan keressek pénzt ha nemigazán akarok dolgozni? Bővebben lent.
Ilyen az élet barátom, szokj hozzá!
Azért van a hétvége, hogy akkor aludj és költsd a csudi jó fizetésed.
Meg ha van is megoldás erre, nem fogják tálcán kínálni mindenkinek, hiszen akkor ki dolgozna?
Gondolkozz...
30 éves vagyok, és én is ezen gondolkozom már kb 16 éves korom óta. Megértelek, kinek a célja minden nap dolgozik játékpénzért?!
Sajnos egyelőre nincs bevált receptem, amit megfigyeltem, hogy ha kiadom másoknak a melót, azzal jól lehet járni, feltéve ha lelkiismeretesen elvégzik.
Milyen végzettséged van?
Keress otthon végezhető munkát.
Ne olyat, ami napi 10 perc kattintgatásért havi 1000 eurót ígér, mert az mind kamu.
Nekem akad néhány ötletem; elmehetsz hímringyónak vagy csinálhatod azt, hogy interneten társ/ pár/ chat/ fórumon keresel olyan nőket - férfiakat akiket letudsz húzni pénzzel, persze ehhez is érteni kell.
Csinálsz használt női - férfi bugyiautomatát, kutya sétáltatást vállalsz, kertészkedsz, gyümölcsöt szed aztán eladód.
Szerencse játékok; kockázás, POKER. lottó, .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!