Testvért akarok lánykámnak, párom nemigazán, mit tegyek?
Ha a férjed nem akar akkor nem sok mindent tehetsz mert kettőn áll a vásár. És ha a tudta nélkül teherbe esel még akár nehéz helyzet elé is állhatsz.
Talán mégis igazat kell hogy adjak nekik - nem leszek népszerü ezzel - de lehet hogy a pénzt nem is a megélhetéshez de egy biztonsági tartaléknak el tudjátok tenni mert nem tudni meddig tart a válság.
Nem bántani akarlak, de miért akkora tragédia, ha két év múlva szülsz? Vagy inkább nem szeretnél visszamenni dolgozni?
Én a helyedben, ha csak annyi lenne a gond,hogy akar, de később, akkor nem erőltetném!
Van munkaviszonyod kapnál újra tgyás-t gyed-et???
Mert ha igen akkor anyagilag tök mindegy mikor érkezik a második baba.
Beszélned kell a férjeddel hogy ne befolyásolja ennyire az anyja mert akkor a végén még abba is beleszól hogy vegyél levegőt.
Az én anyósom azt akarta megszabni mikor érkezzen az első unokája "azt mondta 3 év múlva ráértek"
Én sem leszek népszerü, de neked van igazad szerintem.
Közeli példa: Férjem és az öccse között 5 év korkülönbség van. Ez már sok. Pont emiatt ök sosem tudtak testvérként tekinteni egymásra, csak mint egy haver. Ezt mindketten alátámasztották, hogy így van.
Köztem és húgom között 3 év van, igazi testvérek voltunk/vagyunk jó és rossz értelemben is. Férjem is nagyon szeretne másik babát is a lányunk mellé, nekünk az anyagiak miatt nem lesz.
Tehát megértem ha idöben szeretnél másikat. Próbáld valahogy meggyözni a férjed, hogy késöbb már nem fognak összenöni, söt 5+ év után a lányodnak is nyüg lesz a tesó. Képzeld el mikor 16 évesen menne el szórakozni, barátnözni, de nem lehet, mert a 10 éves testvérére kell vigyáznia. Nem túl kellemes dolog. Ennyit mondj csak el a férjednek.
Aztán úgyis közös döntés lesz persze, de semmi nem tiltja, hogy nem lehet megpróbálni meggyözni :))
Figyelj,te vagy a feleség ha te nem tudod szépen rávezetni akkor senki.Hagyd ki az anyóst és más irányból nyomulj ha érted amit akarok mondani.Inkább édes-kedvesen mint eröszakos érveléssel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!