Rendeltem lánykámnak egy overált. Szeretném visszaküldeni. Hogy csináljam?
Először mindenképpen e-mailt írj neki, írd le, hogy mi nem felel meg számodra és hogy mi a problémád. utána kérd, hogy utalja vissza neked a pénzedet, te is utalod az overállt. amikor feladod neki az overállt, mindenképpen ajánlva, tértivevénnyel küld, hogy legyen bizonyítékod, h átvette (vagy nem)
ha nem reagál,akkor a vatera-nak is tudsz írni levelet, de ehhez tartsd meg a vele váltott leveleidet is.
megkérdezhetem mi történt? Én is sokat vásárolok a vaterán, teszveszen, még nem volt gondom, de nagyon érdekelne,hogy veled mi történt, nehogy én is belefussak ilyenbe.
Szia nem olyan az overál mint amilyen a képen volt?
Miért vagy olyan pipa megkérdezhetem?
Telcsi száma nincs megadva?Az lenne a leggyorsabb megoldás hogy szép higgadtan megbeszéled vele mi a gond.
És remélhetőleg meg tudjátok beszélni a problémát és előre utalás után Te visszaküldöd az árut.
Huh az elég gáz.És nem irta a jellemzésben?
Beszéld meg vele minenképp hogy ezt a problémát nem emlitette meg és ez az ő hibája az ilyet irni szokták és fotózni hogy ilyen és ilyen hiba van.
Igen, én is írnék ,hogy nem szerepelt a leirásban, hogy foltos meg csúnya belül, pedig korrekt lenne leírni az ilyet. De ezt ne írd,ezt csak mondtam.
Szóval kíváncsi vagyok, mit válaszol erre. Vagy utalja vissza az árátű, Te meg v.küldöd neki, vagy egyezzetek meg, hogy visszautal valamennyi pénzt Neked az overál árából.
Lehet, hogy korrekt, csak nem figyelt eléggé...attól függ ez szerintem, h milyenek az értékelései. Ha mondjuk 100 eladásból 5-6 negája van és kb. ennyi semlegese is, én nem vásárolnék az ilyentől, pont ezért,amit írtál.
mi lenne, ha leírnád neki,hogy megpróbálod kimosni, hátha kijön, de ha nem,akkor magára vessen... végül is ezzel egy nagyon rendes alkut ajánlanál fel neki, nem szólhatna egy szót sem. Azért nézd meg előtte,milyenek az értékelései, mennyire korrekt vagy sem.
Ha nagyon nem megy az alkudozás és sok a negatív értékelése, akkor tényleg írj a vaterásoknak,hogy függesszék fel a fiókját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!