Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rendeltem lánykámnak egy...

Rendeltem lánykámnak egy overált. Szeretném visszaküldeni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Vaterán rendeltem az overált. Szeretném visszaküldeni az eladónak. Gondoltam írok egy mailt. Elég pipa vagyok, így sjanos nem forog úgy az agyam, és nem tudnék egy épkézláb levelet megírni. Félek,ha bunkó módon írok, nem adja vissza a pénzemet. Segítsetek,mit írjak.
2011. okt. 20. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz talán tudnunk kéne, mi a gond.
2011. okt. 20. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint valami probléma van az overállal!? Írd le neki, hogy mi a bajod, gondod, és hogy Neked ez így nem jó, nem tartasz igényt a termékre. Utalja vissza a pénzt, Te pedig postázod az overált.
2011. okt. 20. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először mindenképpen e-mailt írj neki, írd le, hogy mi nem felel meg számodra és hogy mi a problémád. utána kérd, hogy utalja vissza neked a pénzedet, te is utalod az overállt. amikor feladod neki az overállt, mindenképpen ajánlva, tértivevénnyel küld, hogy legyen bizonyítékod, h átvette (vagy nem)

ha nem reagál,akkor a vatera-nak is tudsz írni levelet, de ehhez tartsd meg a vele váltott leveleidet is.

megkérdezhetem mi történt? Én is sokat vásárolok a vaterán, teszveszen, még nem volt gondom, de nagyon érdekelne,hogy veled mi történt, nehogy én is belefussak ilyenbe.

2011. okt. 20. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia nem olyan az overál mint amilyen a képen volt?

Miért vagy olyan pipa megkérdezhetem?

Telcsi száma nincs megadva?Az lenne a leggyorsabb megoldás hogy szép higgadtan megbeszéled vele mi a gond.

És remélhetőleg meg tudjátok beszélni a problémát és előre utalás után Te visszaküldöd az árut.

2011. okt. 20. 13:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Kívülről szép volt az overál, (ahol a képek készültek) belül szakadt és foltos.(nagy barna foltok, nem tudom mi lehet)
2011. okt. 20. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Huh az elég gáz.És nem irta a jellemzésben?

Beszéld meg vele minenképp hogy ezt a problémát nem emlitette meg és ez az ő hibája az ilyet irni szokták és fotózni hogy ilyen és ilyen hiba van.

2011. okt. 20. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már hasonlóképpen. Én nyáron vettem egy esernyőkocsit, meg is jött hamar a postával. Aztán mikor kipróbáltam, kiderült, hogy nem forognak a kerekei!! Én is írtam az eladónak, hogy mi van a kocsival, erre ő azt válaszolta, hogy mikor feladta az még jó volt. Ja, hát akkor biztos a postás furikázott vele, és azért romlottel, nem? Szóval ő engem lerázott ezzel a hülye szöveggel. És nem adta vissza a pénzem. Én a Zsibvásáron jártam így.
2011. okt. 20. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki szépen, normálisan mi a gond és, hogy így nem tartasz igényt az overálra mert így nem fogod a gyerekre adni és legyen kedves visszautalni az árát meg az egyik postaköltséget. Ha korrekt akkor visszafizeti. Ezért kell megnézni az értékeléseit és ha 5-6nega van én nem vásárolok nála. Jó mondjuk számít az is, hogy hány adásvételből van az az 5-6 negatív.
2011. okt. 20. 18:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is írnék ,hogy nem szerepelt a leirásban, hogy foltos meg csúnya belül, pedig korrekt lenne leírni az ilyet. De ezt ne írd,ezt csak mondtam.

Szóval kíváncsi vagyok, mit válaszol erre. Vagy utalja vissza az árátű, Te meg v.küldöd neki, vagy egyezzetek meg, hogy visszautal valamennyi pénzt Neked az overál árából.

Lehet, hogy korrekt, csak nem figyelt eléggé...attól függ ez szerintem, h milyenek az értékelései. Ha mondjuk 100 eladásból 5-6 negája van és kb. ennyi semlegese is, én nem vásárolnék az ilyentől, pont ezért,amit írtál.

2011. okt. 20. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:

mi lenne, ha leírnád neki,hogy megpróbálod kimosni, hátha kijön, de ha nem,akkor magára vessen... végül is ezzel egy nagyon rendes alkut ajánlanál fel neki, nem szólhatna egy szót sem. Azért nézd meg előtte,milyenek az értékelései, mennyire korrekt vagy sem.

Ha nagyon nem megy az alkudozás és sok a negatív értékelése, akkor tényleg írj a vaterásoknak,hogy függesszék fel a fiókját.

2011. okt. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!