Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt nyertétek...

Mennyi idő alatt nyertétek vissza az alakotokat? Én már nem szoptatok, de ég nemigazán sikerült.8 hónapja szültem. Valami tipp? Tornázni ugye nincs idő.

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hónap múlva,és én bizony tornázom naponta.2 gyerekem van,a pici 8 hós.Most tettem le aludni,elvégzem a dolgomat,és fél 10 körül nekiállok 30-40 percet edzeni.És persze Apát se hanyagolhatom el(ez alatt nem csak a szexet értem!!!)
2009. jan. 28. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csodálom az elso hozzászolot, hogy ennyi energiája van és így be tudja osztani az idejét...Nekem ugyan nem megy. Márciusban lesz egyéves a babám, még mindig van rajtam 10kg, pedig már 15-ot fogytam is...En diátáztam a szoptatás befejeztével (sajnos kevés volt a tej, 5 hónaposan abbamaradt), elkezdtem tornázni is, de nem sokáig bírtam. Folyamatosan jonnek a kicsi fogai és egyhúzomban kínlodik, nyugos, nem aludt sem éjjel, sem nappal...Enni meg azért kell, meg takarítani is, úgyhogy a tornát hagytam ki. Most csak kevesebbet eszem és jobban figyelek magamra, de nemsokára folytatom a diétát. Aztán remélem, nemsokára jobb idok lesznek és mehetunk megint sokat sétálni, meg már bicozni is, ugyhogy mégtobb lesz a mozgás...
2009. jan. 28. 23:23
 3/3 anonim válasza:

Nem kell diétázni meg semmi!

Egyszerü a dolog,kiszolgálod a párod(ha van),meg rohangálsz egész nap össze-vissza és le fogsz fogyni!

Én is igy fogytam vissza és a kislányom most lesz 8 honapos!

2010. febr. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!