Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova menjek dolgozni ha nem...

Hova menjek dolgozni ha nem értek semmihez, buta vagyok és nincs jogsim?

Figyelt kérdés

Szorgalommal nincs baj, sehol nem váltak még el tőlem úgy hogy ez volt a kifogás. Hanem az a bajom, hogy ami már komolyabb feladat azt mindent megkérdezek kell a megerősítés és senkinek nincsen türelme megtanítani.

2,5 évig voltam egy cégnél pont a Covid alatt kerültem oda, lehet ez is közrejátszott hogy holtidőszak volt ott jól betanítottak és profi voltam. Sajnos a cég megszűnt azóta országos szinten, nem az én hibámból.

Egyre idősebb vagyok, egyre nehezebben fog az agyam. A jogosítvány is valószínűleg ezért nem sikerül, pedig jártam pszichológushoz is, és nem talált semmit.

Évekkel ezelőtt dolgoztam egy nyomdába ott kevés volt a pénz, meg éjszaka pályakezdőként úgy voltam vele ennél több van bennem, de most szívesebben csinálnék ilyesmit. Viszont már gyárakban is mindenhova gépkezelőket keresnek, amitől én félek.

Csak ilyet tudnék elképzelni magamnak, hogy rakd A-ból B-be, vagy pedig valami olyan ügyfelezős munkát ahol nincs komoly informatikai rendszer mert ott mindig pöcsölök vele, hogy mit hova kell. Kivéve ahol megtanítanak rendesen, ez meg ugye lehetetlen mert az emberek úgy vannak vele hogy ők 20 éve csinálnak valamit, akkor az új kolléga is azzal a sebességgel és tudással rendelkezzen egyből...

30 F

2023. ápr. 19. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Tele van az ország gyárakkal, ahol összeszerelőket keresnek
2023. ápr. 19. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Honvédséghez menj. Ott már 8 általánossal felvesznek, teljes ellátás jár és mellette a fizu sem rossz. A jogsit is ingyen megcsinálhatod.

Ja, ez már nem a kommunista honvédség, sokat változott a javára.

2023. ápr. 19. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Itt ez a helyzet,jobb nem lesz én se találok munkát fél éve,pedig jogsim is van.
2023. ápr. 19. 14:33
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Nekem van diplomám, két nyelvvizsgám, mégse vesznek fel sehova, már kb 8 hónapja. Már vagy 120 helyre beadtam a jelentkezést.
2023. ápr. 19. 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok, nem tudom sajnos mi lesz. Szerintem öngyilkosság előbb utóbb. Még gyárban sem vagyok jó mert nem értem mit kell csinálni és kézügyesség se valami jó. Olyan gyárat még nem láttam ahol egy valamit kell csak csinálni.
2023. ápr. 19. 18:07
 6/15 anonim válasza:

5. Csak pozotivan!!!! Mindig lehet jobb!!! tanulj pl egy szakmat pl szobafesto,aruhazban arufeltolto,elado,kerteszt is sokan keresnek,foldmunkara is

Sok minden van meg

2023. ápr. 19. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Már próbáltam hidd el nekem harangoztak csak idő kérdése. Próbáltam fiatal koromban szakmát egyébként pont voltam szobafestőn is de nem lett belőle semmi. Jogosítványt is próbáltam abból se. Ha a gyár nem megy akkor egy szakma mégis hogy menne. Ráadásul akkor még fiatalabb voltam 17-18 éves csak. Ehhez már nem lehet pozitívan hozzá állni. Előbb utóbb vagy csöves hajléktalan leszek vagy maximum közmunkás egyiket se nevezném életnek. Nekem ilyen élet nem kell, a megoldás az öngyilkosság lesz de még kell hozzá majd bátorság. Igazából pont azon agyaltam valamelyik nap a csövesek miért nem lesznek öngyilkosok. Nekik is az lenne a megoldás.
2023. ápr. 19. 21:08
 8/15 anonim válasza:

Valami hobbiban,akar termeszetbe jarassal foglald el magad.tuti lesz jobb otleted. Siman lehet ha egy szakma nem jott be vagy 1 gyar,masik szakma,gyar attol meg bejohet csak probalkozni kell. Ismerosom is rengeteg helyet otthagyott elkuldtek de mindig ment elore.

Segedmunkasnak,epitkezeseken se rossz lenni o ott volt sokaig es szerette oket meg is fizetik,jo tarsasag is. Vagy pl katonasag is megerhet egy probat. Sportolj valamit hogy jobban erezd magad

2023. ápr. 20. 07:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Közmunkán vagyok, de keresem az új helyem. Elég nehezen veszem lelki okokból az akadályokat, de megoldás mindíg akad
2023. ápr. 20. 08:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Ennek az önsajnáltatásnak mi értelme van? Menj el takarítani vagy vécésnéninek, ha már annyira nem akarsz dolgozni, hogy inkább öngyilkos lennél
2023. ápr. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!