Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szoktál ajándékokat kapni a...

Szoktál ajándékokat kapni a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

Egy baráti társaságban beszélgettünk erről, teljesen ledöbbentem azon, hogy rajtam kívül mindenki kap.

Autószerelő ismerősöm elmesélte, hogy szinte minden nap hoz be valamelyik ügyfelük sütit, pizzát, stb. Ápolóként dolgozó barátnőm rendszeren csokit, ajándékkosarat kap, mikor a betegek hazamennek. Bolti eladó ismerősöm is mondta, hogy csokit/bort kapott már viszatérő vásárlóktól.

Én 3 éve dolgozom tanárként, soha semmit nem küldtek a szülők. De pedagógusnapra, se nőnapra, soha... Nem tudom, hogy ez csak nálunk van-e így, eddig azt gondoltam, hogy senki sem kap ilyen 'extrákat', de most nagyon rosszul érzem magam, hogy csak mi nem számítunk, miközben 2 diplomával, 3 nyelvvizsgával is csak nettó 260-at keresek.

2023. ápr. 18. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
oké tehát az első tippem volt jó, ez egy szidjuk együtt ezt a csúnya, gonosz világot, amiért neked szr és még ajándékot se kapsz. nálunk ritka volt az olyan tanár, akit tényleg mindenki annyira utált testületileg, hog soha semmit nem kapott. talán ezt gondold át, ha szeretnél egy kis szünetet tartani az önsajnáltatásban.
2023. ápr. 19. 10:16
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

A rohadék szülők, még csak rendesen korrumpálni se akarják a tanárokat. Hát hiába tanultatok?! Nem csoda, hogy itt tartunk :D

Emlékszem általánosban szinte minden tanárnak volt valami "véletlen elszólása" arról hogy mi a kedvenc piája, édessége stb. Gazdagék gondolom jattoltak is rendesen, emlékszem mindig sorállás volt a tanári előtt. Én csak a mutert vártam, nekünk nem futotta ilyesmire, meg nem is jött volna ki jól, eléggé helyi családból származom, tőlünk kb mindenki oda járt. Nem ugyanaz a szitu mint amikor Takonyka apukája Alsómocsoládról behozza a féldisznót tanbá-nak.

Ja, bukás nem is nagyon volt ám.

Szerintem te is "szóld el magad", hogy a kedvenced a Moët pezsgő, vagy ilyesmi.

2023. ápr. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!