Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem szeretek csak home office-...

Nem szeretek csak home office-ban dolgozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ellenszenves a kérdés, mert sokan csak ho-ban dolgoznának, de van olyan, aki nem?

Tök egyedül érzem magam ebben a témában. Szeretek bejárni, szeretem, ha van kémia a többiekkel, lehet kivel beszélni és a munkavégzésnél is könnyebb.

Előző helyemen voltam ilyen 1 heteket otthon azt hittem, megőrülök. Felkelek, dolgoztam, majd céges laptop elrak, döglés otthon.

2023. ápr. 18. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Vannak olyanok, akik szeretnek bejárni. Általában kétféle ember: az, aki egyedül él, de extrovertált, így otthon ha nincs kihez szólnia, akkor megőrül, ezért inkább bejár, hogy ne érezze egyedül magát. A másik, aki azért jár be, hogy ne legyen otthon, mert pl nem bírja az asszonyt.

Meg lehet őket is érteni, de én már nem mennék olyan helyre, ami nem teljes home office. Sokkal produktívabb és nyugodtabb vagyok itthonról.

2023. ápr. 18. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Természetesen ahol olyan a vezetés, ott vacak a HO. De normális helyen vagy az van, hogy letelt a munkaidő, akkor gép kikapcs és majd szóljanak másnap, ha kell valami, vagy ha sürgős plusz meló van, akkor azt duplapénzért számolják, vagy pedig rugalmas a munkaidő és csak az a lényeg, hogy a meló kész legyen, azt ha 3 óra alatt megvagy, akkor van szabadidőd.
2023. ápr. 18. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem itt múltkor szénné aláztak, amiért azt mondtam, hogy csak a home officet szeretem. Úgyhogy hidd el nem vagy egyedül :D
2023. ápr. 18. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kell, hogy rendszeresen személyesen is lássam a munkatársakat.

Alapvetően HO-ban szeretek dolgozni, az irodában max. 3 óra nettó munkát tudok végezni a sok zavaró tényező miatt, Itthon 5-6-ot simán, és közben tudok főzni, mosni, teregetni is.

Alapvetően introvertált vagyok, szeretek egyedül lenni, de a lófnak is van vége, azért heti 1 nap bejárás az kell.

2023. ápr. 18. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a home officet és az irodába járást is.

Irodával nekem szimpatikus az, hogy teljesen el van választva a munka és a magánélet. Plusz nem vagyok otthon egész munkaidőben egyedül egy szobában, hanem beszélhetek a többi munkatársammal és ad egy kis extra szocializálódást.

Ettől függetlenül a baráti társaságom teljesen külön van és ugyan úgy találkozunk.

Home officenál meg meg tudok spórolni kb 20-20 percet mert nem kell irodába elsétálnom. Plusz ha valamit meg kell csinálni itthon azt 2 meeting között meg tudom csinálni.

Sztem jó ha van személyes kontaktus főleg ha csapatban dolgoztok és kollaboratív a munka.

Ha valaki full HOt akar akkor válasszon olyan munkahelyet, ha pedig valaki irodába szeretne járni detto ugyanez.

2023. ápr. 18. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok itthonról dolgozni, nem vagyok se hatékony, se motivált.

Nagyon szeretek bejárni az irodába.

2023. ápr. 18. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!