Mit dolgozzak és tanuljak, ha nem szeretek dolgozni semmit?
Figyelt kérdés
Nem érdekel semmi, nem szeretem a monotóniát. Esetleg néhány nagyon kreatív, kötetlen munkát szeretnék. Pl. szerintem jó lehet a sportolók, egyes művészek, tudósok élete. Vagy annak, aki létrehoz valamit, pl. ott a programozás, de az is ugyanolyan monoton általában. A képességeim pedig nem annyira kiemelkedőek, csak kb. top 1-2-5%.2021. máj. 20. 17:21
2/7 anonim válasza:
Légy politikus. Azok is mit csinálnak. Csak anyázzák egymást. És ezért fizetnek nekik
3/7 anonim válasza:
Marketing ami neked való lehet.
Kötetlen, rugalmas a munkarend és kreatívnak kell lenni.
4/7 anonim válasza:
Legyél programozó. Ők egész nap döglenek a gép előtt és kapják a sok pénzt a semmire.
5/7 anonim válasza:
Ha szerinted a képességeid " top 1-2-5%." ahogyan Te írtad, akkor szerintem meg fogod találni magadtól is a választ a saját kérdésedre.
6/7 anonim válasza:
#4 Az "egész nap a gép előtt döglő" informatikusok készítették ezt a weboldalt, a böngészőt, amiben megnyitottad, az operációs rendszert amin a böngésző fut...stb. Nem csak döglünk egész nap a gép előtt, ugyanúgy dolgozunk, mint bárki más.
7/7 anonim válasza:
Igen, és ami 30 percenként fagy le. Nagy tudás gratulálok. (böngésző, op. rendszer, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!