Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanuljak vagy dolgozzak?

Tanuljak vagy dolgozzak?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Jelenleg egy kis vállalkozásban értékesítek illetve a

vevőkkel tartom a kapcsolatot. Mivel előbb-utóbb ez a vállalkozás lefog

csengeni (ha nem is teljesen, de annyit nem fog hozni, hogy normálisan

meg lehessen élni belőle) ezért váltani szeretnék. Menjek el 2 éves

képzésre tanulni? Esetleg egyetemre (egyetemre csakis levelezőre mennék és fontos tudni, hogy nem megy a matek)

vagy menjek el dolgozni ilyen fajta munkakörbe valahova? (ha egyáltalán felvesznek) Esetleg még arra is gondoltam, hogy németet tanulok.

Vagy esetleg valami más ötlet?

2020. máj. 24. 17:03
A kérdező szavazást indított:
Menj egyetemre
Tanulj szakmát 2 éves képzésen
Dolgozz ugyan ilyen munkakörbe
Dolgozz és mellette tanulj németül
18 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj egyetemre. Kifogás, hogy nem megy a matek. Időt kell bele tolni és akkor menni fog.
2020. máj. 24. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Menjek el 2 éves képzésre tanulni? Esetleg egyetemre? vagy menjek el dolgozni ilyen fajta munkakörbe valahova?"

Ott a gond, hogy "vagy-vagy"-ban gondolkodsz, pedig a kettő nemhogy nem zárja ki, de segíti is egymást! Menj egyetemre, ott nem csak hasznos dolgokat tanulhatsz és képesítést szerezhetsz, de általában nagyon sok gyakornoki munka is elérhető. Én nem hagynám ki semmiképp az egyetemet.

Hajrá!

2020. máj. 24. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nézz körül a felsőoktatási szakképzések (FOSZ) között.
2020. máj. 24. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!
2020. máj. 25. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!