Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem szeretek csak home office-...

Nem szeretek csak home office-ban dolgozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ellenszenves a kérdés, mert sokan csak ho-ban dolgoznának, de van olyan, aki nem?

Tök egyedül érzem magam ebben a témában. Szeretek bejárni, szeretem, ha van kémia a többiekkel, lehet kivel beszélni és a munkavégzésnél is könnyebb.

Előző helyemen voltam ilyen 1 heteket otthon azt hittem, megőrülök. Felkelek, dolgoztam, majd céges laptop elrak, döglés otthon.

2023. ápr. 18. 12:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

"Tudom, hogy ellenszenves a kérdés, mert sokan csak ho-ban dolgoznának, de van olyan, aki nem?"

Igen, valoszinuleg van ilyen rajtad kivul a tobb millio munkavallalo kozott.

2023. ápr. 18. 12:22
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Azért vannak hibrid és bejárós munkahelyek, mert nem mindenki szeret.

Azt gondoltad te nem szeretsz egyedül a világon?

2023. ápr. 18. 12:26
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Én is szeretek heti 1-2 napot bejárni legalább. Kell a társaság, könnyebb kapcsolatokat építeni, jó a környezetváltás.
2023. ápr. 18. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
En is bejarok, csak ha valami tobb oras elinteznivalom van nap kozben, akkor veszek ki ho-t. Nem szeretek otthon dolgozni, nem is vagyok hatekony.
2023. ápr. 18. 13:29
 5/16 anonim ***** válasza:
36%

És, valami tiltja, hogy bejárjatok?

Vagy azt szeretnétek, hogy amikor bementek, legyen bent mindenki más is?!

Én is szeretem a környezetváltást, ezért inkább elmegyek néha coworking-be. Ott csönd van (házirend szerint is!), és értelmes, vállalkozó szellemű emberekkel lehet találkozni.

Ellentétben egy irodával.

Irodába is szeretek járni, ha egyedül lehetek benn, vagy 1-2 emberrel, akiket bírok.

A kémiáról pedig egészen más jut eszembe mint a kollégáim dehá t kinek a pap kinek a paplan :)

2023. ápr. 18. 13:40
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Én kifejezetten örülök, hogy most nem h/o-ban vagyok. Az előző munkahelyemen home office volt, rájöttem, hogy nem tesz jót. Így most ahogy letelik a munkaidőm, indulok haza és leteszek mindent, ami munkával kapcsolatos. H/o-ban meg folyton az volt, hogy egyre többször léptem be a laptopon munkaidőn kívül is, vagy kértek meg rá, hogy még csináljak ezt meg azt.
2023. ápr. 18. 13:41
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Ez azért van mert nincs életed.

Én épp azért szeretek home officeban dolgozni mert az életem nem a munkáról szól és nem a munkatársaim töltik be a barátaim szerepét (persze nagyon jól kijövök velük). Amikor HO-ban dolgozom sokkal több időm marad a hobbijaim űzésére az élettársamra is több idő jut, szintúgy a barátaimra és családomra.

Semmi szükségem nincs arra hogy random emberek hülyeségét hallgassam.

2023. ápr. 18. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
#7 Isten ments, hogy a munkatársaim töltsék be a barátaim szerepét. De sajnos ha a főnök kihasználja, hogy h/o ban van az alkalmazott, akkor van az a cég, ahol nem lehet nemet mondani a plusz feladatokra, vagy repülsz. Örülök, hogy van, aki ezt nem ismeri.
2023. ápr. 18. 13:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 abból, hogy szeret bejárni leszűrted, hogy nincs élete?:)
2023. ápr. 18. 14:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek bejárni, de a cégnél vannak többen, akik igen.
2023. ápr. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!