Penny-pénztárosnak a nettó 150 ezer forintos bérigény sok?
Figyelt kérdés
8 órás pénztáros munka a Penny-ben.2023. ápr. 16. 23:47
11/22 anonim válasza:
Itt Zalában bruttó 320-at adnak. Az nettó 212
12/22 anonim válasza:
Rettentően kevés. Ennyiért fel se kelj kategória.
13/22 anonim válasza:
Nalam anno 170es berigenyert megkerdezte a fonok kikerekedett szemekkel, hogy minek nekem annyi, mihez kezdek annyi penzzel, mar majdnem en ereztem pofatlannak magam:D
14/22 kék pancake válasza:
150 nettó nagyon kevés, alacsonyabb, mint a minimálbér.
15/22 kék pancake válasza:
Aki szerint sok, az menjen el egy hétvégi bevásárlásra, és majd meglátja mennyibe kerülnek akár csak az élelmiszerek. És akkor még nem fizettél rezsit, nem vettél ruhát, és sorolhatnám.
16/22 anonim válasza:
ennyiért nem lehet foglalkoztatni 8 órában dolgozót, Kivéve ilyen palimadarakat meg verebeket mint a kédrés feltevője.
17/22 A kérdező kommentje:
155 ezres fizetési igényt jelöltem meg.
2023. ápr. 19. 15:48
18/22 A kérdező kommentje:
Nem paliztak be, igazatok volt, a 150 kevés lett volna. Most egy kicsit emeltem rajta, hátha ez még belefér.
2023. ápr. 19. 15:50
19/22 anonim válasza:
Az ország melyik része?
5000 ft emelés nem jelentős manapság.
Nagyságrendileg nem jó az a fizu, minimálbér. Ennél lejjebb nem is mehet törvényileg.
20/22 A kérdező kommentje:
Egy viszonylag kicsi, 21 ezres városban.
2023. ápr. 19. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!