Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik lennènek azok amik milliós...

Mik lennènek azok amik milliós nagyságrendű tárgyak/dolgok?

Figyelt kérdés
Szeretnék valamivel üzletelni úgymond, eladni megvenni tudjátok. Csak nem tudom mivel üzleteljek mivel nő vagyok, autókkal nem hinnèm mert nem értek hozzá de mindenkèpp valami milliós nagyságrendű dologgal ami abszolút legális és lenne rá kereslet. Gondolkoztam hogy ékszereket készítettek èkszerèsszel az elkèpzelèseim szerint megcsinálja és azokat hirdetem. Ez mennyire lenne jó ötlet? Igazából ez csak egy gondolat volt még ez sem biztos.

2023. ápr. 15. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Edzotermi felszereles, hifi-hazimozi komponensek, ritka es fajtiszta kutya, macska, lo, teher es mezogazdasagi gep alkatresz, ipari elektronikai termekek (frekvenciavaltok, szervok, PLC-k, panel PC-k), mobilgarazs, nappali es konyhabutor, ipari elektromos keziszerszam.
2023. ápr. 15. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
mindegy mivel próbálkozol, nulla hozzáértéssel hülyére vesznek mindenütt. amúgy se értem az eredeti ötletet se, ha millióim vannak egy ékszerre, akkor a kedvenc tervezőmmel terveztetek saját elképzelés alapján, nem valami random nő agyszüleményeit vásárlom...
2023. ápr. 15. 19:02
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
70%
Csináltass koporsót. Arra mindig szükség van.
2023. ápr. 16. 17:16
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 azta rohadt vicces vagy. Bújj el inkább ilyennel ne viccelj.
2023. ápr. 16. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Ékszer
2023. ápr. 17. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Gyémánt - ezt veszik befektetésnek is.

Nyersanyag (kőolaj, szén, fa, építőanyag...)

Gépek (mezőgazdasági, ipari és háztartási, épületgépészeti alkatrészek, ...)

Egyéb szerelvények és bútoralkatrészek, persze nagy tételben, de erre a vásárlás is nagyobb tételben van.

Bárminek a nagykereskedelme.

2023. ápr. 17. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!