Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik lennènek azok amik milliós...

Mik lennènek azok amik milliós nagyságrendű tárgyak/dolgok?

Figyelt kérdés
Szeretnék valamivel üzletelni úgymond, eladni megvenni tudjátok. Csak nem tudom mivel üzleteljek mivel nő vagyok, autókkal nem hinnèm mert nem értek hozzá de mindenkèpp valami milliós nagyságrendű dologgal ami abszolút legális és lenne rá kereslet. Gondolkoztam hogy ékszereket készítettek èkszerèsszel az elkèpzelèseim szerint megcsinálja és azokat hirdetem. Ez mennyire lenne jó ötlet? Igazából ez csak egy gondolat volt még ez sem biztos.

2023. ápr. 15. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted aki milliókert vesz ékszert a milyen okból választja az általad csináltatottat ?
2023. ápr. 15. 10:12
 2/16 A kérdező kommentje:
#1 nem tudom.. Mert egyediek lennének
2023. ápr. 15. 10:13
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha úgy gondolod hogy valakinek megeri hogy ne egy márkás terméket vegyen, akkor próbáld ki. Próbát megér. Én nem látom életszerűnek mert például már eleve autóból se vesznek egyedit, de lehet hogy te megtalálod azt a speciális vevőkört.
2023. ápr. 15. 10:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs neved a piacon, nem fogsz tudni milliós ékszereket árulni. Azt “ki kell érdemelni”.

Milliós tétel lehet az autón és ékszeren kívül pl ingatlan vagy műtárgyak. De ehhez mind érteni kell. Ugyanúgy mint pl az ipari gépekhez mondjuk.

2023. ápr. 15. 10:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Műtárgyak? Elvégzel egy színvonalasabb becsüs tanfolyamot, de úgy rendesen megtanulva mindent, hogy képben legyél, mi mikori és mennyit ér, mit érdemes venni. Emellett sokat olvass a témában. Ha megvan a szükséges háttértudásod, akkor elkezdesz vadászni áron alul adott műalkotásokra, régiségekre, amiket utána te is el tudsz adni már a reális értékükön. Eljárhatsz aukciókra, vagy vadászhatod az ebayen a tárgyakat.

Vadászhatsz limitált számban gyártott márkás termékekre, amik később emiatt drágábbak lesznek. Példának ott van a sneakeres srác, aki milliós értékű cipőket árul. Más termékek is lehetnek nagyon értékesek rövid időn belül, még olyanok is, mint egy ritka lego szett.

Általános termékekből is lehet sokat nyerni, ha van olcsó beszerzési forrásod. Például, ha új, drága tévéket, luxustermékeket tudsz olcsón beszerezni és utána még mindig egy kicsit a piaci ár alatt tudod adni, akkor ez is jó üzlet. Ez a klasszikus kereskedés. Ma már nem kell üzlethelyiséget nyitnod, üzemelhetsz webshopként.

Az ékszeres sem rossz ötlet, ezeket is lehet árulni webshopban, de akkor azt jól be kell reklámozni, influenszereket megkeresni, márkát kell építened, marketingből ki kell pattintatnod a tudásodat.

2023. ápr. 15. 10:53
 6/16 A kérdező kommentje:
#7 végre egy normális válasz! Erre vártam! Köszönöm! 🤗
2023. ápr. 15. 11:00
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Üzletelni akarsz de nem tudod mivel?

Ok.

2023. ápr. 15. 11:02
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
#6 látom még csak azon a szinten se vagy, hogy tudd értelmezni. mondjuk a kérdés maga is ezt tükrözi. Sok sikert az üzleti életben.
2023. ápr. 15. 11:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyűjteményi darabok (érme, bélyeg, műtárgy...)

Divatmárkás viseletek (táska, cipő, óra...)

Befektetési nemesfém

Hangszer

Bútor

2023. ápr. 15. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Műszaki dolgok

Járművek

Régiségek

Szexbabák

2023. ápr. 15. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!