Vegyészmérnökök milyen fizetéseket lehet elérni a gyógyszeriparban?
Figyelt kérdés
Vegyészmérnök hallgató vagyok, és érdeklődni szeretnék arról,hogy aki vegyészmérnökként dolgozik gyógyszeriparban (TEVA,RICHTER,EGIS,SANOFI) milyen fizetéseket lehet elérni kezdőként, 5 év, 10 év tapasztalattal?2023. ápr. 7. 14:51
1/12 anonim válasza:
Keresztapam masfel milliot kap brutto.
2/12 anonim válasza:
Fenti cégek egyike, 1,5 év tapasztalat, nettó 320 (inflációs emelés után) + 13. havi fizu. Nettó 266-ról emelték.
3/12 anonim válasza:
Akkor balek vagy, hogy ott dolgozol. Technikusként többet keresek jóval.
4/12 anonim válasza:
Aki lepontozott, szarjon sunt! Az hogy ti, csicskak nem kaptok annyit, igenis lehet keresni masfel millat.
5/12 anonim válasza:
Én nagyon ledöbbentem, Egis nagyon rosszul fizet, gyógyszerészek netto 600 körül keresnek…ennyi tanulással ez nagyon kevés…vegyészmérnök ennyit sem kap.
7/12 anonim válasza:
Igen, nettó 600 tényleg marha kevés. Főleg 30-40%-os inflációk közepette.
8/12 anonim válasza:
Azért a NETTÓ 600 ezer (bruttó 905 ezer) forintos fizetés gyógyszergyárban vegyeszkent nagyon jó. Ennyit bőven nem fogsz kapni örülj ha BRUTTÓ 600 ezret (kb nettó 400 ezer) kapsz.
9/12 anonim válasza:
A 2-es válaszoló kb leírta mi a reális. Tavaly kapott nettó 266-ot (bruttó 400) iden pedig nettó 320-at (bruttó 480) plusz persze év vegi bónusz es cafeteria (Szép kártya).
Akarki akarmit mond kb ez a reális.
10/12 anonim válasza:
5-ös válaszoló:
Inkább bruttó 600 ezer az a nettó. Az már abszolút reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!