Villamosmérnökként mennyire könnyű érvényesülni, és milyen béreket lehet reálisan elérni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 17:34
1/3 anonim válasza:
Budapesten ilyen 400 netto korul kezdhetnek vele, ahogy neha olvasgatok evvel kapcsolatban.
2/3 anonim válasza:
Ha érdekel egy adott terület, és az alapjaival tisztában vagy, akkor könnyű érvényesülni, de a szakma folyamatos fejlődést, tanulást igényel.
Ezzel a végzettséggel az egyik legmagasabb bérsáv érhető el (kb az IT, orvosi után), de van némi szórás a területek között.
3/3 anonim válasza:
Én másfél éve kezdtem bruttó 600.000-rel, BME-s BSc-vel. Azóta már volt több emelés is, januártól bruttó 940.000 lesz a fizetésem. De nem vagyok elégedett, váltani szeretnék hamarosan több pénzért.
Beágyazott rendszerekkel foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!