Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sosem sikerült tovàbbjutni,...

Sosem sikerült tovàbbjutni, vagy elérni valamit, mi lesz velem?

Figyelt kérdés

29/N vagyok, màr 11 éve folyamatosan dolgozok, mégis eddig egyszer sem sehol sem sikerült elérnem semmit. 214.000 ft.nettót keresek. Idén végzek az egyetemmel, àllamigazgatàsi diplomàm lesz. Eddig csak àllami helyen dolgoztam. Az a baj, lakàsom sincs, nincs hova menni, szüleim nem tudnak segíteni. A munkahelyem biztosít munkàsszàllót, ahol egy szobàm van.

Sajnos hiàba megyek màshova dolgozni, akkor az albérletre menne el a fizetésem.

Mindig szorgalmas vagyok, gyorsan tanulok, de soha nem érek el vele semmit, csak azt, hogy még több munkàt kapok, amiért nem kapok plusz pénzt, se elismerést.

Fusztràl az is, hogy a 25év.alattiak nettó 100-zal többet keresnek nàlam, sokan csak manikűrre meg jobb ruhàkra költik, nekem meg ezt a kevés fizetést kell beosztani mindenre.

Nem igazàn làtom a kiutat ebből, csak azt, hogy egyre mélyebbre süllyedek. A boltban a fizetésem semmit nem ér, a fizetnivalókat hónapról hónapra tologatom, àllandóan jönnek a felszólítàsok, telefonàlgatàsok, mikor fizetek...

Teljesen ki vagyok borulva :(

2023. márc. 30. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik munkát!
2023. márc. 30. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:

"Mindig szorgalmas vagyok, gyorsan tanulok, de soha nem érek el vele semmit, csak azt, hogy még több munkàt kapok, amiért nem kapok plusz pénzt, se elismerést."

Dettó, és pontosan én is állami szférában vagyok. Itt - ha nem is a vezetők - de a munkatársaid néznek le és nyomnak el, pont fentiek miatt. Itt nem trend a "jómunkásember" mentalitás.

Menj ki versenyszférába ha teheted, én sajnos nem fogom tudni megtenni, nincs normális szakmám (ill. van több is, csak tapasztalatom nincs benne, meg releváns naprakész tudásom, ergo olyan mintha nem is lenne).

2023. márc. 30. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Sokaknak nem sikerul, nincs ezzel gond. Ha nem lennenek sikertelen emberek, akkor a sikeres fogalom is ertelmet vesztene.
2023. márc. 30. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
29 évesen fiatal vagy még. Válts a versenyszférába, ott dupla ennyit is kereshetnél egy multinál ha legalább közepesen beszélsz angolul. Albérlet rezsivel együtt kijön 160-165 ezerből, tehát még ígyis több pénzed maradna, mintha a mostani helyeden maradnál és nem egy munkásszállón kellene laknod. Jót tenne a mentális egészségednek is.
2023. márc. 30. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat?

Ilyenkor nem csak a penz a meghatározó

2023. márc. 30. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Versenyszfera irányába próbálkoznék elmozdulni.
2023. ápr. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!