Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor számít valaki mediornak?

Mikor számít valaki mediornak?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem lehet években számolni, mert nagyon nem mindegy hol, mit csinált az ember.

Nem viccelek, előző munkahelyemen volt egy "senior" (frissen felvett) aki nem tudott 2 entitás között kapcsolatot létrehozni és kapcsolat nélkül képes volt PR-t feladni.

Nyílván ő csak azért senior, mert már X éve a szakmában van és már emiatt annak hívják vagy hivatja magát. Meg is váltak tőle nem sokra rá.

Junior vagyok, de látom más cégekben ismerősök mit csinálnak "junior" ként és azt veszem észre, hogy én már gyakornokként is sokkal komolyabb dolgokat csináltam és nagyobb elvárások voltak tőlem.

Ilyenkor elgondolkozom, hogy akkor én medior szinten lehetek? Vagy az ismerőseim nagy része került olyan helyekre, ahol nincsenek nagy elvárások.

Viszont nálunk is nagyon "chill" a munka. Csak simán gyorsan végzek a feladattal és már kapom is a következőt, de csinálhatnám fél tempóban is. Meg úgy érzem nálunk nincs olyan, hogy "Ez egy junior feladat. Végezd el", hanem én is kapok nagyobb featureket vagy refaktorokat. Meg tervezői döntéseket hozhatok. Ha elakadok egy feladattal akkor az olyan, amiben senior sem tud feltételnül segíteni, csak megvonja a vállát és ugyan azt elmondja, amit én is elgondoltam. Pedig most szerintem szakmailag elég jó munkatársaim vannak.

Ebben a helyzetben nem érzem fairnek, hogy sokkal nagyobb produktivitással, felelősséggel azonos fizetést kapok, így kompenzáció belövésre is akarnám tudni.

Hol kezdődik a medior szint ha nem nézzük a munkatapasztalatot években?

Milyen tudása van egy mediornak?

Milyen felelősségeket kap?

Mi az ami alapján valaki kényelmesen megpályázhat medior pozíciókat?

2023. ápr. 7. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 a kulcsszavak alapjan a kerdezo fejleszo, ott nem kell brutto 1 milliohoz az atlagtol nagyobbat villantani, meg atlag alatt is siman lehet ennyit keresni "medior" szinten mar 20-30 fos noname kkv-nal egyszeru frontend fejlesztokent:

[link]

2023. ápr. 7. 22:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet egyik helyen medior vagy de másik helyen ugyanaz a tudás csak junior szint.
2023. ápr. 8. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!