Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írnátok bele ez esetben a...

Mit írnátok bele ez esetben a CV-be?

Figyelt kérdés

Gimiben 20 évesen végeztem, egy évig okj-t csináltam, majd otthagytam mert nem tetszett. Jelentkeztem egyetemre, amit 25 éves koromra elvégeztem.

Munkatapasztalatnak mit írjak, ha eddig semmit sem csináltam?

2023. ápr. 5. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

"Munkatapasztalatnak mit írjak, ha eddig semmit sem csináltam?"

Hát akkor ne írd bele hogy 10 éves agysebész munkatapasztalatod van...

2023. ápr. 5. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Önkénes munka volt?
2023. ápr. 5. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt munkatapasztalatod, de most keresel munkát, érdemes lehet kiemelni a végzettségedet és azokat a készségeket, amelyeket az egyetemi tanulmányaid során megszereztél. Például, ha olyan tantárgyakat tanultál, amelyek kapcsolódnak a keresett munkaterülethez, akkor ezekre érdemes lehet rámutatni.

Az önképzés és a személyes fejlődés is fontos lehet. Ha részt vettél szakmai szervezetekben, önképző vagy önkéntes munkát végeztél, akkor ezeket is érdemes lehet megemlíteni. Ha van olyan projekt, amelyen dolgoztál vagy olyan feladat, amelyet sikeresen megoldottál az egyetemen, akkor ezekről is érdemes beszélni.

Fontos, hogy hangsúlyozd azokat a készségeket, amelyek az adott pozícióhoz szükségesek. Ilyenek lehetnek például az önálló munkavégzés, a problémamegoldó képesség, a kommunikációs készség vagy a csapatban való dolgozás. Ha van referenciád, akkor azt is érdemes lehet megemlíteni.

Összességében fontos, hogy az önéletrajzod összhangban legyen azzal, hogy ki vagy és mit keresel. Ha kiemelsz olyan készségeket és tapasztalatokat, amelyekkel rendelkezel, akkor valószínűbb, hogy megtalálod az álmaid állását.

2023. ápr. 5. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Írd bele, hogy pályakezdő vagy. Valamint lehet kamuzni, hogy diákmunka keretein belül dolgoztal irodán nyári munkát, vagy ilyenek. Amihez értesz, pl azt végezted egy ismerősöd cegenel. Ha rákérdeznek akkor mivel ismerős volt, vagy rokon, így bejelentve nem voltál, csak elmehettel, hogy belelass a cég életbe ilyenek.
2023. júl. 8. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!